• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου με όσους κατακρίνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)

    χριστοπουλου-παπαγεωργιου

    Η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη για το GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στην κριτή και μοντέλο με την οποία και συνεργάζεται στο ριάλιτι του Star, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η μέντορας των φιλόδοξων μοντέλων του GNTM ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την Ηλιάνα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την έχουν κατακρίνει.

    Η παρουσιάστρια του Alpha ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου:

    «Τελικά Έλενα, η Ηλιάνα κάνει καριέρα στο εξωτερικό ή δεν κάνει; Ζει ή δεν ζει στο εξωτερικό; Δεν έχω καταλάβει…».

    «Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Δεν μπορούμε να σύρουμε το βιογραφικό ή να κάθεται να λέει… “να τότε έκανα Dolce & Gabbana! Τότε έκανα εκείνο, τότε έκανα το άλλο!” Φαίνεται η φινέτσα της, το ήθος της, το πως περπατάει, ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    Φυσικά σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν, αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο», δήλωσε η booker μοντέλων.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι έγραψε η Μέγκι για την Εύη και την Μικαέλα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σκουλός έκανε μοντάζ σε φωτογραφία της Ζενεβιέβ και έγινε viral! (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο ποντιακός χορός της Ζενεβιέβ που έγινε viral



    ΣΧΟΛΙΑ