• LIFE&STYLE

    Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό (video)

    • NewsRoom
    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

    Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη


    Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε στο MEGA, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

    Μιλώντας για τη σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη, με την οποία ήταν μαζί επί 35 ολόκληρα χρόνια, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι μετά τον χωρισμό κυριαρχεί σεβασμός και αγάπη.

    Αρχικά δήλωσε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη ότι «μέσα σε όλα, τα προσωπικά μου ζητήματα τα διαχειρίζομαι αποκλειστικά μόνος» και συνέχισε λέγοντας ότι «Σέβομαι όλους και έτσι θέλω να σεβαστούν και εκείνοι την προσωπική μου ζωή, η οποία είναι αποκλειστικά δική μου. Με τη στάση μας σηματοδοτούμε τη δική μας θέση και αυτό που λαμβάνει ο κάθε πολίτης και εκεί μας κρίνει».

    «Μετά από τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις ο άλλος να είναι καλά», συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής. Αναφερόμενος στο παιδί τους, δήλωσε ότι «Θεωρώ σε κάθε περίπτωση, εφόσον είναι δυνατόν, το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς είτε αυτοί είναι μαζί είτε αυτοί είναι χώρια. Μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον, μέσα από μια ήρεμη και φιλική σχέση η οποία δεν θα επηρεάσει καθόλου την εξέλιξη του παρόντος και κυρίως του μέλλοντος του παιδιού».

    «Δεν θέλω να είναι ευδιάκριτων το αν κλαίω εύκολα», είπε ερωτηθείς σχετικά. «Έχει τύχει να κλαίω καθημερινά σε μια περίοδο», υπογράμμισε.

    Ο Γιώργος Πατούλης κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιους θα συμπεριλάμβανε στο βιβλίο της ζωής του. «Αν έβαζα ένα βιβλίο για την ζωή μου θα έβαζα ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως η μητέρα μου και η Μαρίνα».

    «Το σημαντικότερο από τα μαθήματα που έχω πάρει είναι να μην ξαναγίνονται τα ίδια λάθη. Είμαστε μπαρουτοκπανισμένοι», πρόσθεσε.

    Αναφερόμενος στη μητέρα του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι «Η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία».

    Τέλος, τόνισε ότι «Δεν έχω πει ποτέ τα εγκαταλείπω και φεύγω. Θα πρέπει να είμαι μπροστά και να δίνω μάχη μέχρι τέλος για το των συμπολιτών μου».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην Πάρο, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η κρίση στον γάμο τους

    Τάμτα: Με τον Mad Clip ήμασταν στον ίδιο γάμο, μου έλεγε τα σχέδιά του

    Γιώργος Πατούλης: Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα



    ΣΧΟΛΙΑ