• LIFE&STYLE

    Γιώργος Μαυρίδης: Ενοχλημένη η διοίκηση του OPEN μετά το επεισόδιο στο Μεξικό

    • NewsRoom
    Μαυρίδης

    Γιώργος Μαυρίδης


    Εξηγήσεις στους ιθύνοντες του OPEN καλείται να δώσει ο Γιώργος Μαυρίδης, αναφορικά με τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Μεξικό, για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής τους ΑΝΤ1, Το Πρωινό, η διοίκηση του OPEN είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με την εξέλιξη των γεγονότων και τη συμπεριφορά που υπέδειξε ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό.

    Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist ήρθε σε ρήξη με τις μεξικανικές Αρχές ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο της χώρας, με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν εκεί και στη συνέχεια να τον απελάσουν.

    Ωστόσο, συνέβη και δεύτερο περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών του στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι παρενέβη το υπουργείο εξωτερικών προκειμένου να επιστρέψουν με ασφάλεια όλοι στη χώρα μας.

    «Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν, αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν έχει σχέση ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο», δήλωσε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο Πρωινό και συμπλήρωσε ότι:

    «Δεν τίθεται θέμα κοψίματος της εκπομπής».

    Δείτε το βίντεο:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ