• LIFE&STYLE

    O Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, η Μαντόνα και το κοσμοπολίτικο Saint Barth’s ως πόλος έλξης της ελίτ

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα


    Στο κοσμοπολίτικο νησάκι της Καραϊβικής, το Saint Barth’s επέλεξαν να περάσουν και πάλι τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς και να υποδεχθούν το 2024 πολλοί διάσημοι Έλληνες και ξένοι λάτρεις του.

    Ξεκινώντας από τη Μαντόνα που υποδέχθηκε στο Saint Barth’s τον καινούργιο χρόνο και με τα έξι παιδιά της ενώ έβαλε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο IG αγκαλιά με την κόρη της Lourdes Maria ‘Lola’ Ciccone Leon, αλλά και με τον γιο της Rocco Ritchie, την ώρα της αλλαγής του χρόνου, ντυμένη με ένα διπλό τζιν και ένα μαύρο τοπ ενώ φορούσε στο κεφάλι ένα στεφάνι με το 2024.

    Με την πολυεθνική συντροφιά της, η Darina Pavlova στο περίφημο Nikki Beach

    Saint Barth’s και για το ζεύγος Γιάννη και Δήμητρα Κούστα, με τις δύο κόρες τους, που εκτός από διακοπές είχαν να επιβλέψουν και τις εργασίες στην εκεί ανεγειρόμενη κατοικία τους, αφού όταν πρωτοπήγαν αγάπησαν τόσο πολύ το μέρος που αποφάσισαν να αγοράσουν οικόπεδο και να χτίσουν ένα σπίτι.

    O Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα στέλνουν οικογενειακως τις ευχές τους από το Saint Barth

    Και ενώ πέρσι είχαν μαζί τους και φίλους από την Αθήνα φέτος αποφάσισαν να είναι μόνοι οικογενειακώς για να απολαύσουν τις διακοπές τους και να ξεκουραστούν.

    Η περσινή φωτογραφία με τις ευχές του ζεύγους Γιάννη και Δήμητρα Κούστα από το Saint Barth’s

    Επέλεξαν να μείνουν στο μοναδικό ξενοδοχείο Eden Rock το οποίο όταν πρωτοάνοιξε πριν από 70 χρόνια ήταν το μοναδικό bed and breakfast ξενοδοχείο του νησιού.

    Το 1953 ο Γάλλος Remy de Haenen προσγειώθηκε στο άγνωστο τότε Saint Barthelemy, με το μικρό του αεροπλανάκι σε έναν χορταρένιο διάδρομο προερχόμενος από το νησί Saint Jean, που μέχρι τότε συγκέντρωνε την γαλλική αφρόκρεμα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά το έρημο νησάκι και συγχρόνως κατάφερε να εμπνεύσει σε πολλούς την λατρεία του για το Saint Barthelemy αφού φιλοξένησε στο Eden Rock στην παραλία Saint Jean, το πρώτο ξενοδοχείο του νησιού που το ονόμασε Eden Rock.

    H Darina Pavlova εύχεται στον γιο της Ilia Pavlov για τα γενέθλιά του

    Ακολούθησαν διάσημοι ταξιδιώτες που ερωτεύτηκαν την άγρια ομορφιά του νησιού και στη συνέχεια τα άγρια πάρτι των επόμενων δεκαετιών. Το προτίμησαν για την διακριτικότητα του πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ όπως η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Χάουαρντ Χιούζ, ο Ρόμπερτ Μίτσαμ, ο Βαρώνος Ροθτσαιλντ, ο Ντέηβιντ και η Πέγκυ Γκουγκενχαιμ, η πριγκίπισσα Λη Ρατζιβίλ μεταξύ άλλων.

    Έτσι το μικρό νησί έγινε το place to be για πολλούς επώνυμους που το επέλεγαν για τις διακοπές του τέλους του έτους.

    Όλα τα μεγάλα γαλλικά ξενοδοχεία άνοιξαν παραρτήματα εκεί το ίδιο και οι μεγάλοι οίκοι πολυτελείας άνοιξαν μπουτίκ που στην κυριολεξία «στενάζουν» από τις καταναλωτικές διαθέσεις των κομψών εκπροσώπων του γυναικείου φύλου ενώ και τα μεγάλα ρεστοράν άνοιξαν εκεί από τον Joel Robuchon και το περίφημο L’Atelier του, η Bagatelle, L’Isola, η Guerite από το Saint Tropez και βέβαια το περίφημο Nikki Beach που συγκεντρώνει καθημερινά τις καλύτερες παρέες αλλά και το Beefbar St. Barth και βέβαια το εστιατόριο του Eden Rock με τον διάσημο chef του, Jean Georges Vongerichten με το περίφημο εστιατόριο Jean Georges της Νέας Υόρκης.

    Η Darina Pavlova απολαμβάνει τη θάλασσα του Saint Barth

    Όπως ο συμπατριώτης μας Γιάννης Κούστας πολλοί είναι εκείνοι που αποφάσισαν να αγοράσουν οικόπεδα και να χτίσουν σπίτια για να περνούν τους μήνες του χειμώνα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα της Καραϊβικής.

    Εκεί βρέθηκε και η βουλγαρικής καταγωγής κινηματογραφική παραγωγός Darina Pavlova, που μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μαϊάμι, Νέας Υόρκης και Ρώμης για να περάσει τις διακοπές με φίλες της αλλά και με τον γιό της που γιόρτασε στο Saint Barth τα γενέθλιά του. Και βέβαια τις περισσότερες μέρες διασκέδασε με την πολυεθνική συντροφιά της στο Nikki Beach, αφού μαζί ήταν φίλες της από το Μεξικό, Γερμανία, Ιταλία αλλά και Γκάνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι Μουνδρέα – Στάη: Ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αλλαγή χρόνου στο ειδυλλιακό Σεν Μπαρτς

    Δήμητρα Κούστα: 5+1 λαμπερά look που έκλεψαν την παράσταση το 2023

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μέσα στο μίνι dinner party στην έπαυλη στη Βουλιαγμένη



    ΣΧΟΛΙΑ