• Bons Vivants

    Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι Μουνδρέα – Στάη: Ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι

    Νίκος Μουνδρέας, εφοπλιστής

    Νίκος Μουνδρέας, εφοπλιστής


    Μια διαρκής κινητικότητα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με καλεσμένους σε διάφορα σπίτια να πηγαίνουν από τα Βόρεια στα Νότια και αντίστροφα, περνώντας από το Κέντρο.

    Στο κέντρο, στο διαμέρισμα του της οδού Βασ. Γεωργίου, δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, που είχε στολισθεί αναλόγως δέχθηκε τους φίλους του ο Παύλος Ν. Βαρδινογιάννης για το καθιερωμένο του Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με θέα την Αθήνα από όπου οι φίλοι του απήλαυσαν τα πυροτεχνήματα της Πλατείας Συντάγματος στην αλλαγή του χρόνου για να χορέψουν στην συνέχεια μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες.

    Μεγάλη επιτυχία είχε και το πρωτοχρονιάτικο δείπνο στο Ξενοδοχείο The Dolli όπου με θέα την Ακρόπολη και τα πυροτεχνήματα έγινε sold out παρά τα 650 ευρώ το άτομο.

    Πρωτοχρονιάτικο πάρτι έδωσε στο φιλόξενο σπίτι τους στη Φιλοθέη, για την οικογένεια και για στενούς φίλους, ο πλαστικός χειρουργός Στέλιος Αγγελίδης και η σύζυγός του, ζωγράφος Αγγελική Αγγελίδη μετά από μια σειρά δείπνων που είχαν οργανώσει στη διάρκεια του Δεκεμβρίου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

    Λίγο πιο βόρεια, στην Εκάλη, ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας και η Έλλη Στάη υποδέχθηκαν οικογένεια και στενούς φίλους σε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο για τον παλαιό χρόνο και την υποδοχή του 2024.

    Τα άψογα στολισμένα τραπέζια με τα κόκκινα γιορτινά τραπεζομάντηλα και τα κόκκινα λουλούδια στα centerpieces ταίριαζαν απόλυτα με το στολισμένο δέντρο στο κλασικό αρχοντικό της Εκάλης. Και στο πιάτο κάθε καλεσμένου ένα δωράκι για το «καλό» με την υπογραφή Kessaris.

    Η οικοδέσποινα Ελλη Στάη με την Ολγα Κομνηνου
    Η οικοδέσποινα Έλλη Στάη με την Όλγα Κομνηνού
    Ένα από τα τραπέζια που φιλοξένησαν τους καλεσμένους
    Ένα από τα τραπέζια που φιλοξένησαν τους καλεσμένους

    Κομψή, όπως πάντα, η Έλλη Στάη με ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα και ένα διαμαντένιο sautoir, δεχόταν ευχές από τους καλεσμένους όπως και ο οικοδεσπότης για τον καινούργιο χρόνο και την εξαιρετική φιλοξενία.

    Η φωταγωγημένη εισοδος της οικιας Ν. Μουνδρέα
    Η φωταγωγημένη είσοδος της οικίας Ν. Μουνδρέα

    Πλούσιο μενού στο καθιστό δείπνο που τιμήθηκε δεόντως από τους καλεσμένους πού διασκέδασαν πριν από τις 12 με τη νεαρή τραγουδίστρια, ενώ μετά τα μεσάνυχτα το θερμόμετρο του κεφιού ανέβασε ο Κώστας Καραφώτης με την ορχήστρα και τις επιτυχημένες μουσικές επιλογές παρασύροντας τους καλεσμένους σε χορό μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες αφού η βραδιά κράτησε μέχρι τις 4.30 το πρωί.

    Κώστας Καραφώτης
    Ο Κώστας Καραφώτης ετοιμάζεται για να πάρει τη σκυτάλη της μουσικής διασκέδασης
    Στην αρχή της βραδιάς η νεαρή τραγουδίστρια συνόδευσε το δειπνο με τις μουσικές επιλογές της.
    Στην αρχή της βραδιάς η νεαρή τραγουδίστρια συνόδευσε το δείπνο με τις μουσικές επιλογές της

    Στον στενό κύκλο των καλεσμένων φίλων ήταν η Μαρία Δαμανάκη, η Όλγα και ο Αντώνης Κομνηνός, η στενή φίλη της Έλλης Στάη, Ελένη Κόκκαλη με τον σύζυγό της Σωκράτη Κόκκαλη, ο καλλιτέχνης Κώστας Βαρώτσος, η Φωτεινή Τσαλίκογλου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα κ.α.

    Διαβάστε επίσης:

    Βραδιά αγάπης και ευγνωμοσύνης για την οικογένεια Αγγελοπούλου, τη MedHealth και τον Όμιλο Κοπελούζου

    Το γράμμα στον Άι Βασίλη από τους φίλους της Lifeline Hellas, το black tie Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, το νέο κόσμημα του Πειραιά και η δημοπρασία της Μαρίνας Βερνίκου

    Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι – Ακολούθησε καταδίωξη, πέντε συλλήψεις



    ΣΧΟΛΙΑ