• LIFE&STYLE

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μέσα στο μίνι dinner party στην έπαυλη στη Βουλιαγμένη

    • NewsRoom
    Δέσποινα Κατσικά, Γιάννης Μαυρής και Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα

    Δέσποινα Κατσικά, Γιάννης Μαυρής και Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα


    Ένα early Christmas dinner party, για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους παρέθεσαν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, το περασμένο Σάββατο βράδυ, στην πολυτελή έπαυλή τους στη Βουλιαγμένη.

    Όσο το εφοπλιστικό ζεύγος βρίσκεται στην Αθήνα συνηθίζει να διοργανώνει πάρτυ και δεξιώσεις για καλούς τους φίλους, στο νέο τους σπίτι, που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο περίπου 7.000 τετραγωνικών μέτρων.

    Καλεσμένοι του επικεφαλής και βασικού μετόχου της εισηγμένης DANAOS και της συζύγου του ήταν ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και η σύζυγός του και καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, ο εφοπλιστής Πόλυς Χατζηιωάννου, με τη σύζυγό του Ρόζμαρι, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαυρής και η σύζυγός του, Πηνελόπη, ο Γιάννης Στασινόπουλος, η Χριστιάννα Καίσαρη και άλλοι, όπως έχει γράψει και ο wiseman.

    Η οικοδέσποινα καλωσόρισε τους καλεσμένους της φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της έπιασε σε ένα αριστοκρατικό bun.

    Το πελώριο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσές μπάλες και αμέτρητα φωτάκια που κοσμεί το σαλόνι τους κλέβει πραγματικά την παράσταση.

    Δέσποινα Κατσίκα, Γιάννης Μαυρής και Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα
    Η Marketing Manager στο Divani Collection Hotels, Δέσποινα Κάτσικa, ο Επιχειρηματίας Γιάννης Μαυρής και η οικοδέσποινα Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα
    Γιάννης Μαυρής και Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα
                                                                                     Γιάννης Μαυρής και Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το χλιδάτο «ανάκτορο» στη Βουλιαγμένη

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι «μπήκε» στο νέο του σπίτι στη Βουλιαγμένη στις αρχές του 2023.

    Ήθελαν ένα σπίτι μακριά από τον αστικό ιστό, ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν εκδηλώσει στην αρχιτεκτονική ομάδα, που έκανε τα σχέδια, την επιθυμία να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με άπλετο φως και με θέα στη θάλασσα, που τόσο αγαπά.

    Το υδάτινο στοιχείο χαρακτηρίζει, άλλωστε, το σπίτι με τις λιτές, σχεδόν «αυστηρές» θα έλεγε κανείς γραμμές, καθώς, όχι μόνο έχει μια μεγάλη πισίνα, αλλά και μικρές τεχνητές λίμνες.

    Επιπλέον δεν λείπουν οι ανάσες πρασίνου – θάμνοι, δένδρα και γκαζόν ομορφαίνουν το περιβάλλον, που θυμίζει κάτι από Ιαπωνία.

    Το γεωμετρικά συμμετρικό οίκημα έχει, επίσης, παντού τζαμαρίες και ειδικές κατασκευές, που επιτρέπουν το παιχνίδι με το φως – το σπίτι κυριολεκτικά «λούζεται» από τον ήλιο τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

    Στον εξωτερικό χώρο αυτό, που ξεχωρίζει, είναι η τεράστια πισίνα με τις πολλές λευκές ξαπλώστρες σε ζεύγη, αλλά και τα cozy σαλόνια κήπου, επίσης λευκά, όλα έτοιμα να υποδεχτούν τους φίλους και τους οικείους της οικογένειας.

    Στο εσωτερικό του σπιτιού όλα δημιουργούν μια αίσθηση «καθαρότητας», φινέτσας και άνεσης.

    «Χουχουλιάρικοι» καναπέδες και πολυθρόνες, ντιζαϊνάτα αντικείμενα, πολυτελή έργα Τέχνης παντού, καθρέφτες, τζάκια κι ένα λευκό πιάνο, που περιμένει τα μέλη της οικογένειας να χαϊδέψουν τα πλήκτρα του, για να πλημμυρίσει το σπίτι με νότες.

    Οι τόνοι από την παλέτα του γήινου κυριαρχούν και στο εσωτερικό του σπιτιού. Διαχρονικό ξύλο στο πάτωμα, συνδυασμένο με πολλά λευκά έπιπλα – να μην ξεχνάμε ότι το σπίτι βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, τοποθεσία με θερινό χαρακτήρα, στην οποία ταιριάζει απόλυτα το εκτυφλωτικό λευκό του ελληνικού καλοκαιριού.

    Ένα σπίτι που, αν και τεράστιο, έχει «χαρακτήρα» και καταφέρνει να δείχνει ζεστό και οικογενειακό…

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι των 3.000 τ.μ. – 9 αποκλειστικές φωτογραφίες

    Η Δήμητρα Κούστα με σούπερ σέξι outfit στην πρεμιέρα της Βίσση με Ψινάκη, Πανά και Πάνια

    Το γεύμα της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, η γιορτή της Άννας Αγγελικούση, το bazaar της Ελπίδας και το δείπνο της Κατερίνας Λαναρά

    Δήμητρα Κούστα: Το απόλυτο look με μαύρες thigh high boots και κοσμήματα από Αναστασία Καίσαρη



    ΣΧΟΛΙΑ