• LIFE&STYLE

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αλλαγή χρόνου στο ειδυλλιακό Σεν Μπαρτς

    • NewsRoom
    Δήμητρα Κούστα και Γιάννης Κούστας

    Δήμητρα και Γιάννης Κούστας


    Οικογενειακά στο εξωτικό Σεν Μπαρτς, πέρασαν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, μαζί με τις δύο κόρες τους, Κατερίνα και Στεφανία.

    Το εφοπλιστικό ζεύγος, μετά το χριστουγεννιάτικο dinner party με καλούς φίλους που παρέθεσε στη νεόκτιστη έπαυλή τους στη Βουλιαγμένη, ταξίδεψε στο Σεν Μπαρτς, όπου απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες του 2023 και υποδέχτηκε το νέο έτος με λάμψη και χλιδή, αλλά παράλληλα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

    Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Κούστα έμειναν στο Eden Rock, το οποίο αποτελείται από 37 δωμάτια και βίλες, με ιδιωτικές πισίνες. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το ξενοδοχείο έχει χτιστεί πάνω σε ένα βράχο, με τα δωμάτια να έχουν απρόσκοπτη θέα τον απέραντο ωκεανό.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές στις ατελείωτες γαλαζοπράσινες παραλίες με την κατάλευκη άμμο και δείπνησε στα ακριβά εστιατόρια του νησιού.

    Eden Rock
    Eden Rock

    Για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, η Δήμητρα Κούστα επέλεξε ένα glamorous ασημένιο μίνι φόρεμα, το οποίο έκανε σχεδόν matching με τη φούστα της μεγάλης κόρης της, Κατερίνας. Τα μαλλιά της άφησε κάτω σε χαλαρές μπούκλες, όπως συνηθίζει, ενώ στον λαιμό της φορά ένα κολιέ, μία μοναδική δημιουργία του οίκου Kessaris αποκλειστικά φτιαγμένο για εκείνη.

    Από την άλλη, ο ισχυρός άνδρας της Danaos επέλεξε ένα total white look, με την μικρή κόρη τους, Στεφανία να φοράει ένα πολύχρωμο φορεματάκι.

    Η λαμπερή οικογένεια υποδέχτηκε το 2024, ποζάροντας χαμογελαστή στον φακό, μπροστά από ένα άκρως γιορτινό και χρυσοποίκιλτο φόντο.

    Η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, ο Γιάννης Κούστας και τα παιδιά τους, Κατερίνα και Στεφανία
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, ο Γιάννης Κούστας και τα παιδιά τους, Κατερίνα και Στεφανία

    Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν το Σεν Μπαρτς για την αλλαγή χρόνου, αφού το είχαν επισκεφτεί και τον Δεκέμβριο του 2021. Τότε, είχαν κάνει τον… γύρο του κόσμου σε 18 ημέρες!

    Πρώτα είχαν μεταβεί με λίαρ τζετ στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια έκαναν λευκά Χριστούγεννα στην Κουρσεβέλ για να ολοκληρώσουν το πολυήμερο ταξίδι και να τους βρει το 2022 στο ειδυλλιακό Σεν Μπαρτς.

    Eden Rock
    Eden Rock

    Το ήρεμο, αλλά πολυτελές νησί της Καραϊβικής αποτελεί πόλο έλξης για τους πιο πλούσιους και διάσημους ανρθώπους του κόσμου, από τον Τζεφ Μπέζος μέχρι τον Μάικ Τάισον και την Τζένιφερ Λόπεζ.

    Φέτος, μεταξύ των διάσημων προσωπικοτήτων που βρέθηκαν εκεί, είναι η Μαντόνα, η οποία άλλαξε τον χρόνο, επίσης, στο Σεν Μπαρτς με τα έξι παιδιά της.

    Στο ίδιο νησί βρέθηκαν η Αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, το σούπερ μόντελ, Χάιντι Κλουμ, με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ, ο καλλιτέχνης Mert Alas και άλλοι.

    Η Μαντόνα στο Σεν Μπαρτς
    Η Μαντόνα στο Σεν Μπαρτς
    Η Μαντόνα με τον γιο της, Ρόκο σε ένα τζετ στο Σεν Μπαρτς
    Η Μαντόνα με τον γιο της, Ρόκο σε ένα τζετ στο Σεν Μπαρτς
    Μαντόνα και Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ
    Μαντόνα και Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ
    Μαντόνα και Mert Alas
    Μαντόνα και Mert Alas

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμητρα Κούστα: 5+1 λαμπερά look που έκλεψαν την παράσταση το 2023

    Η Δήμητρα Κούστα με σούπερ σέξι outfit στην πρεμιέρα της Βίσση με Ψινάκη, Πανά και Πάνια

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι των 3.000 τ.μ. – 9 αποκλειστικές φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ