• LIFE&STYLE

    Για βιασμό ανήλικης φαν με αυτισμό κατηγορείται ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys

    • NewsRoom
    Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys

    Νικ Κάρτερ


    Μήνυση για βιασμό κατέθεσε μια 39χρονη αυστιστική γυναίκα εις βάρος του Νικ Κάρτερ του συγκροτήματος Backstreet Boys.

    Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής του παγκοσμίως γνωστού boyband την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

    Ο λόγος για την Σάνον «Σέι» Ρουθ, η οποία περιέγραψε με δάρτυα στα μάτια τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε πριν από 21 χρόνια.

    Πόνος, σύγχυση, ντροπή και τάσεις αυτοκαταστροφής.

    «Όλα αυτά ήταν άμεση συνέπεια του βιασμού μου από τον Νικ Κάρτερ. Παρ’ όλο που είμαι αυτιστική και ζω με την εγκεφαλική παράλυση, θεωρώ ότι τίποτε δεν είχε τόσο μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή μου όσο οι πράξεις και τα λόγια του Κάρτερ εις βάρος μου», δήλωσε.

    Στη μήνυση που κατατέθηκε χθες, Πέμπτη, η καταγγέλλουσα περιέγραψε πως το 2001 ενώ στεκόταν στην ουρά για τα αυτόγραφα μετά από συναυλία του συγκροτήματος, δέχτηκε πρόσκληση να επισκεφθεί το πολυτελές πούλμαν με το οποίο έκαναν περιοδεία τα μέλη των Backstreet Boys.

    Όταν βρέθηκε μέσα στο tour bus, όπως ισχυρίζεται, ο Κάρτερ της πρόσφερε ένα ποτό κόκκινου χρώματος, το οποίο ο ίδιος αποκάλεσε «χυμό VIP», όμως η ίδια κατάλαβε εκ των υστέρων ότι περιείχε αλκοόλ.

    O τραγουδιστής φέρεται τότε να τη διέταξε να του κάνει στοματικό σεξ, με την ίδια να υπακούει κλαίγοντας.

    Στη συνέχεια, όπως λέει, την οδήγησε σε ένα κρεβάτι, όπου συνεχίστηκε η σεξουαλική επίθεση.

    Η Σάνον Ρουθ, όπως επισημαίνει στη μήνυσή της, ήταν παρθένα όταν συνέβη το περιστατικό, και κατόπιν διαγνώστηκε με HPV, ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που είναι πεπεισμένη ότι την κόλλησε εκείνος.

    «Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι αποκάλεσε ”καθυστερημένη σκρόφα” και μου άρπαξε με δύναμη το χέρι, αφήνοντάς μου μελανιές… Ο Κάρτερ προσπάθησε να με τρομάξει για να σιωπήσω. Ήταν σκληρός και απειλητικός», είπε μεταξύ άλλων η 39χρονη στη συνέντευξη Τύπου της.

    Μιλώντας στο Page Six μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο δικηγόρος του Κάρτερ χαρακτήρισε «τελείως αναληθείς» τους παραπάνω ισχυρισμούς.

    «Δυστυχώς, η κ. Ρουθ χειραγωγείται εδώ και αρκετά χρόνια για να διατυπώνει κατηγορίες εις βάρος του Νικ, κατηγορίες που έχουν αλλάξει επανειλημμένα και σε σημαντικό βαθμό με το πέρασμα των ετών. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ένας καιροσκόπος δικηγόρος. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθεια στην καταγγελία, κάτι που αναμφίβολα θα συνειδητοποιήσει γρήγορα το δικαστήριο», δήλωσε ο δικηγόρος του μουσικού.

    Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον Νικ Κάρτερ.

    Το 2017 η Μελίσα Σούμαν, πρώην μέλος των Dream, ισχυρίστηκε ότι ο Κάρτερ την πίεσε να συνευρεθούν σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22.

    Αναφορικά με τη συγκεκριμένη καταγγελία ο Κάρτερ είχε απαντήσει ότι η Σούμαν δεν υπαινίχθηκε ποτέ όσο καιρό ήταν μαζί ότι συνέβη κάτι χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε υπενθυμίσει ότι μετά την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση είχαν ηχογραφήσει ένα κομμάτι μαζί, εμφανίζονταν μαζί στη σκηνή και υποστήριζαν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

    Διαβάστε επίσης:

    Χώρισαν Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρης

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Δήμητρα Βαμβακούση: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο Survivor;



    ΣΧΟΛΙΑ