• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Δήμητρα Βαμβακούση: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο Survivor;

    • NewsRoom
    Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακόυση

    Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακόυση


    Ερωτευμένος με ένα γνωστό πρόσωπο για τους λάτρεις του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

    Ο λόγος για τη Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία συμμετείχε στον 3ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

    Πρόσφατα, μάλιστα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, ο νικητής του πρώτου Survivor παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος.

    «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται» δήλωσε.

    Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φημές, ωστόσο, σύμφωνα με το nassosblog, οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση.

    Ωστόσο, εκτός από τη συμμετοχή τους στο Survivor, έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, όπως την αγάπη τους για τη θάλασσα, αφού η Δήμητρα λατρεύει τις καταδύσεις και ο Γιώργος το θαλάσσιο σκι.

    Στο Survivor All Star Αγγελόπουλος και Βαμβακούση;

    Όπως είναι ήδη γνωστό στο Survivor φέτος επιστρέφουν οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι. Αν και αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αρνηθεί να συμμετέχει, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Acun Medya «να ρίχνει χρυσάφι στα πόδια του» προκειμένου να τον πείσει να αλλάξει γνώμη.

    Παράλληλα, στο ριάλιτι φημολογείται ότι θα μπει και η Δήμητρα Βαμβακούση.

    Αν επιβεβαιωθεί αυτό, στο παιχνίδι θα μπει ακόμα ένα ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

    Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

    Η 26χρονη αθλήτρια έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στο Survivor. Ωστόσο, έχει βιώσει δύσκολες στιγμές.

    Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας με καταγωγή από Σπάρτη και Σαντορίνη έχει βιώσει μία απίστευτη προσωπική τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso από άνθρωπο του περιβάλλοντός της σε ηλικία μόλις 7 ετών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ στα 15 της έχασε από την ίδια ασθένεια έναν πρώτο ξάδελφό της ο οποίος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη.

    Πέντε χρόνια αργότερα, ο καρκίνος χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά έχασε την κολλητή φίλη της κάτι που της στοίχισε πολύ. Ωστόσο, η τραγωδία δεν σταματά εδώ. Πριν από έξι μήνες, η Δήμητρα Βαμβακούση έχασε τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.

    Παρά τις δυσκολίες και τη στενοχώρια που πέρασε, η Δήμητρα έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό τον οποίο και λατρεύει. Ξεκίνησε πολύ μικρή κάνοντας ρυθμική γυμναστική, έπειτα πέρασε στην ενόργανη, στον στίβο και στην κολύμβηση. Πήρε δίπλωμα στις καταδύσεις και αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή της στο άλμα επί κοντώ, στο οποίο έχει υπάρξει και πανελληνιονίκης.

    Όταν έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, άρχισε να ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, έχοντας ως στόχο να βγάλει χρήματα για να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το άθλημα που τόσο αγαπά, συνεχίζοντας έτσι τον πρωταθλητισμό.

    Όμως δούλευε πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ. Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και το γεγονός ότι ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια και συντηρεί τον εαυτό της χωρίς βοήθεια.

    Η Δήμητρα, η οποία έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή που λατρεύει, συμμετείχε το 2015 στο Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όπου τερμάτισε δεύτερη, κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοπόννησος.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι τον πρώτο τίτλο στην ίδια διοργάνωση, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, κέρδισε μια γνώριμή μας από το «Greece’s Next Top Model», η Ειρήνη Στεριανού.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 11 παίκτες που έχουν υπογράψει (video)

    Survivor: Ο όρος που έθεσε ο Αλέξης Παππάς για να συμμετέχει στο All Star

    Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ