• LIFE&STYLE

    Γάμος Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριου Λεμονίδη: Ποιοι έδωσαν αντί για δώρα άδειους φακέλους;

    • NewsRoom
    Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης

    Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης


    Παντρεύτηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τη νύχτα του γάμου τους, ενώ αποκάλυψαν ότι υπήρχαν κάποιοι που δεν τους έφεραν γαμήλια δώρα.

    «Πλέον είμαστε παντρεμένοι, δεν το πιστεύω ούτε εγώ» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Βρήκα τελικά τη γυναίκα των ονείρων μου πιστεύω» τόνισε με τη σειρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

    Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ξυπνήσαμε πιο αγκαλιασμένοι από ποτέ, πιο αγαπημένοι από ποτέ, πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εγώ λίγο δάκρυσα πριν εμφανιστώ στον Νεκτάριο, στον άνδρα μου, γιατί περίμενα να είχα δίπλα μου τον μπαμπά μου. Αλλά ξέρω ότι ήταν από εκεί ψηλά και με κοιτούσε και με καμάρωνε. Εγώ αυτές τις ημέρες βλέπω και τη μαμά μου και στο όνειρό μου. Κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν μια πεταλούδα κάτω στο νυφικό από πίσω και η πεταλούδα σημαίνει ότι είναι αυτές οι ψυχές που έχουν αναπαυτεί. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου».

    Επίσης, πρόσθεσε: «Περιμέναμε τη Μελίνα Μακρή να τραγουδήσει με τον Ζερό το και να πουν το “Πιο ψηλά” καθώς μπαίναμε εμείς και η Μελίνα ήταν άφαντη. Δεν ήρθε καθόλου, ενώ της κάναμε πόσες κλήσεις και δεν απάντησε ποτέ. Ούτε σήμερα το σήκωσε, δεν ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι η Νικολούλη πρέπει να τη ψάξει».

    Σχετικά με τα δώρα αλλά και την πρώτη νύχτα του γάμου αποκάλυψε: «Δεν θα πούμε ονόματα, αλλά κάποιοι έδωσαν κενό φάκελο και κάποιοι δεν έδωσαν καν φάκελο κιόλας. Την πρώτη νύχτα του γάμου ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί. Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά το τζακούζι».

    Ενώ, στο τέλος ο σύζυγός της είπε: «Χρόνο πολύ δεν είχαμε, κάτι κάναμε αλλά χρόνο πολύ δεν είχαμε πάντως».

    Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησαν στη δήλωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη που είπε ότι πήγε στον γάμο τους για να γνωρίσει το… «θύμα».

    «Πήγαμε σε έναν γάμο και γνωρίσαμε το θύμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

    «Είναι γεγονός ότι είμαι θύμα. Θύμα όμως μίας απίστευτης αγάπης προς την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την οποία αγαπώ και λατρεύω. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Εγώ αγαπώ την Ελίζαμπεθ και θα την αγαπώ για πάντα. Δε γνώρισε το θύμα, θα μπορούσε να μείνει παραπάνω και να με γνωρίσει. Είμαι θύμα του έρωτα. Τέτοιον έρωτα δεν είχα ξαναβρεί στο παρελθόν, ήταν κάτι τόσο δυνατό που με οδήγησε να βρεθώ στα δεσμά του γάμου» απάντησε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

    Από την άλλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε πως παρότι καλεσμένος στον γάμο της, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν μπήκε καν στον κόπο να της μιλήσει.

    «Δε γνώρισε το θύμα του έρωτος. Δε ξέρω τι γίνεται πραγματικά. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν, η Γεωργία Σιακαβάρα είναι φίλη μου, δεν ήρθε να μου μιλήσει ωστόσο, δεν ήρθε να μου πει ένα “γεια”. Έφυγαν λίγο γρήγορα και εγώ δεν τον γνώρισα τον κύριο Πλεύρη. Και αυτός είναι θύμα του έρωτα» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

    Σημειώνεται ότι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor» του 2021. Από την άλλη, ο Νεκτάριος Λεμονίδης είναι γιατρός.

    Ο γάμος τους έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου και ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του κτήματος.

    Τη νύφη συνόδεψε ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas.

    Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει 6 αδέρφια, όμως μόνο η αδερφή της κατάφερε να παραστεί, καθώς τα υπόλοιπα ζουν στο εξωτερικό.

    Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από δύο μήνες μέσω διαδικτύου, συγκέντρωσε αμέσως την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου.

    «Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε πει στην εκπομπη «Fay’s Time», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

    Διαβάστε επίσης:

    Σήλια Κριθαριώτη: Στη Νέα Υόρκη με καλούς φίλους

    4+1 νέες χριστουννιάτικες ταινίες στο Netflix

    Μαριέττα Χρουσαλά: Σε πάρτι στο Μαϊάμι με τον Λέοντα Πατίτσα



    ΣΧΟΛΙΑ