Μετά το Λονδίνο, το Παρίσι και την Ελβετία, η Σήλια Κριθαριώτη ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, όπου φαίνεται πως θα περάσει μέρος της εορταστικής περιόδου.
Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, η οποία πρόσφατα γιόρτασε τη συνεργασία της με τα Harrods, μοιράστηκε φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που περνάει στην στολισμένη αμερικανική πόλη.
Σε μία από αυτές ποζάρει μαζί με μία φίλη της σε πολυτελές ξενοδοχείο. Φοράει, βέβαια, πουλόβερ και μια ζεστή γούνα, ό,τι πρέπει για το κλίμα της Νέας Υόρκης.
Όπως φαίνεται και από τα Instagram Story της, είδε από κοντά και την αποκάλυψη της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του οίκου Dior, με θέμα το καρουζέλ των ονείρων, στο πολυκατάστημα Saks στην 5η Λεωφόρο.
Υπενθυμίζεται ότι στη Νέα Υόρκη σπουδάζουν και οι δίδυμες κόρες της, Ελισάβετ και Ειρήνη Τσάκου, οι οποίες πρόσφατα «έκλεισαν» τα 18 τους χρόνια.
Οι δύο πανέμορφες κοπέλες σπουδάζουν στο φημισμένο Columbia University.
Δείτε φωτογραφίες:



Διαβάστε επίσης:
Η Σήλια Κριθαριώτη σε πολυτελές κέντρο ευεξίας στην Ελβετία
Γενέθλια για τις δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη με καλούς φίλους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λογαριασμοί ρεύματος: Νέο πλαίσιο για τους «στρατηγικούς κακοπληρωτές» – Προστασία στους συνεπείς
- Θεσσαλονίκη: Ψεκασμοί στους ορυζώνες Θεσσαλονίκης και Ημαθίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών από 24 έως 26/8
- Φυσικό αέριο: Πρώτος απολογισμός από την Κομισιόν για τα αποθέματα πριν τον χειμώνα – «Καμία άμεση ανησυχία»
- ΠAΣOK κατά Πιερρακάκη για την αποπληρωμή χρέους: «Απύθμενο πολιτικό θράσος, εμείς κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.