• LIFE&STYLE

    Γάμος Μπέκαμ – Πελτζ: Η εντυπωσιακή νύφη, η ατημέλητη Βικτόρια και ο γάμος των 3 εκατομμυρίων

    • NewsRoom

    Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ


    Ο 23χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του, την 27χρονη Νίκολα Πελτζ.

    Ο πρωτότοκος γιος του άσσου του ποδοσφαίρου και η χρυσή κληρονόμος παντρεύτηκαν στο κτήμα της οικογένειάς της, στο Palm Beach.

    Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον γάμο του χωρίς κάμερες και φωτογράφους στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και πατέρα της νύφης.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γαμήλια φωτογράφηση του ζευγαριού θα δημοσιευτεί στη Vogue, ενώ όπως μεταδίδει η Sun, απαγόρευσαν ρητά και κατηγορηματικά στους καλεσμένους να βγάλουν φωτογραφίες.

    Το νιόπαντρο ζευγάρι

    Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας αφού είχαν προσληφθεί δύο ιδιωτικές εταιρείες για την κάθε οικογένεια. Μάλιστα σύμφωνα με τη DailyMail, αν και οι δύο οικογένειες του ζευγαριού διαθέτουν μεγάλες περιουσίες, δεν είχαν ως στόχο τους να κάνουν “επίδειξη πλούτου” τη συγκεκριμένη ημέρα.

    Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ κόστισε σύμφωνα με τη Daily Mail- 3 εκατ. λίρες, ενώ έχει γίνει και προγαμιαίο συμβόλαιο, μετά την επιθυμία της οικογένειας της νύφης.

    Η 27χρονη ηθοποιός και ο 23χρονος φωτογράφος, σχεδίασαν μα πολυήμερη γιορτή με καλεσμένους να φτάνουν την Παρασκευή για κοκτέιλ καλωσορίσματος.

    Ακολούθησε ο γάμος και η δεξίωση το απόγευμα του Σαββάτου.

    Μάλιστα, ο γάμος περιελάμβανε επίσης μια παραδοσιακή εβραϊκή τελετή.

    Το ζευγάρι λίγο πριν την τελετή

    Η Νίκολα Πελτζ

    Η ούτως ή άλλως καλλονή Νίκολα Πελτζ επέλεξε ένα custom νυφικό δια χειρός Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino με πέπλo.

    H Vogue έχει κατ΄αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες του γάμου, και η bridal εμφάνιση της Πελτζ ήταν με επιρροές από τα 90’s, με μεταξωτό φόρεμα με τιράντες, δαντελένια μανίκια και χτένισμα αλά Κλόντια Σίφερ.

    Η σικάτη και ατημέλητη Βικτόρια Μπέκαμ

    Εντυπωσιακοί ήταν και οι γονείς του γαμπρού Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

    Ο πατέρας του γαμπρού φόρεσε το tuxedo του και ήταν πολύ κομψός, ενώ η σύζυγός του ήταν μια οπτασία με ένα σατέν μάξι ασημί slip dress.

    Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, ιδανικό χτένισμα για έναν ανοιξιάτικο γάμο. Η 47χρονη, επένδυσε στην απλότητα και δεν έκανε λάθος, αν και σπάνια έχουμε δει μητέρα γαμπρού να έχει τόσο απλό χτένισμα.

    Τα αδέλφια του γαμπρού ήταν κουμπάροι με tuxedo look.

    O Romeo Beckham

    H αδελφή του Χάρπερ Μπέκαμ ήταν ντυμένη παρανυφάκι με ρομαντικό φόρεμα και στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά της.

    Τα παρανυφάκια

    Η αδελφή της νύφης, Μπρίτανι Πελτζ φόρεσε ένα σικάτο μάξι μπλε φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο.

    Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων, ήταν ακόμη οι Mel C, η Σερένα και η Βίνους Γουίλιαμς, ο Μαρκ Άντονι, η Εύα Λονγκόρια, ο Γκόρντον Ράμσι, η Τζίτζι Χαντίντ, ο Τομ Μπρέιντι με τη σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν και πολλοί άλλοι.

    Ο Μπρούκλιν και η Νίκολα αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020, αφού πρώτα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο. Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Τόμας και Ντόρις Άμαν. Οι συλλέκτες έπιναν νερό στ΄όνομά τους

    Η Τζάκι Κένεντι, 200 εικόνες, ταξίδια, η ζωή με τον Τζον, τον Κλιντ και τον Αριστοτέλη…



    ΣΧΟΛΙΑ