• LIFE&STYLE

    Ξανά μαζί Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης; (video)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος

    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος


    Στη Ρώμη, μια από τις πιο ρομαντικές ευρωπαϊκές πόλεις, επέλεξε να ταξιδέψει πρόσφατα προκειμένου να ξεφύγει από τη ρουτίνα η Κατερίνα Καινούργιου, μαζί με ένα πρόσωπο που αποτελεί μυστήριο.

    Κι αυτό γιατί η ίδια η παρουσιάστρια φρόντισε να κρατήσει την ταυτότητά του επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και από τους φίλους της.

    Η αναφορά, όμως, που έκανε στην εκπομπή της για το ταξίδι της και συγκεκριμένα την άφιξή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν αυτό που έκανε τις φήμες να οργιάσουν και να λένε ότι συνταξιδιώτης της δεν ήταν άλλος από τον πρώην σύντροφό της και εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, με τον οποίο έζησε έναν μεγάλο έρωτα, αλλά και έναν ιδιαίτερα δύσκολο και επεισοδιακό χωρισμό.

    «Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος: ‘Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω, έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω’.

    ‘Όχι, ηρέμησε’, λέω κι εγώ.

    Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, ‘σας παρακαλώ μη με τραβάτε’ και αρχίζω και τρέχω.

    Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, ‘Καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, ότι πάω να στήσω θέματα’ και κάτι τέτοια», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

    «Και μου λέει ο Γιάννης, ‘δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor. Για σένα θα στέλναμε;’ Για να μην σας πολυλογώ, καμία κάμερα για μένα. Για τον Μαρτίκα 5 κάμερες και 10 φωτογράφοι», εξήγησε η ίδια.

    Δείτε το βίντεο:

    Κατά πληροφορίες της εφημερίδας ON Time, η παρουσιάστρια φέρεται να έκανε ένα πισωγύρισμα όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και να τα ξαναβρήκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

    Οι δυο τους φέρεται να ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας.

    «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δύο», αναφέρει πηγή στην ON time.

    Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους έχουν κρατήσει μια τυπική σχέση, ενώ οι κοινοί γνωστοί τους επιχείρησαν με κάθε τρόπο να τους φέρουν και πάλι κοντά.

    Το ταξίδι στη Ρώμη φέρεται να το πρότεινε ο ίδιος ο Φίλιππος προκειμένου να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους.

    Αν και η Κατερίνα συνηθίζει να μοιράζεται την κάθε στιγμή της στα social media, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση για χάρη του αγαπημένου της και ανέβασε μερικά φωτογραφικά κλικ από το ταξίδι, αφού γύρισε στη βάση της.

    Δείτε την ανάρτηση της Καινούργιου στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Κοκλώνης-Κατερίνα Καινούργιου: Πετάχτηκαν για καφέ στη Μύκονο με ελικόπτερο

    Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

    Κατερίνα Καινούργιου: Ο la vita e bella εφοπλιστής και ο διακαής πόθος της παρουσιάστριας



    ΣΧΟΛΙΑ