ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η Μάρθα Καραγιάννη επέστρεψε στο σπίτι της.
Η σπουδαία ηθοποιός νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική, καθώς υπεβλήθη σε εγχείρηση.
Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς η επιστήθια φίλη της και συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα.
Η Ντόρα Δούμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τον κόσμο για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της ηθοποιού και έδειξαν την συμπαράστασή τους.
«Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση:
https://www.facebook.com/ntora.douma/posts/10215885935931386
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί το ΑΙ απειλεί τις μετοχές λογισμικού – Πώς «εξαφανίστηκαν» 300 δισ. δολάρια σε μία μέρα από τις αγορές
- ΗΠΑ: Εν αναμονή της απόφασης για την ποινή του δράστη απόπειρας δολοφονίας κατά του Τραμπ
- ΔΕΗ blue: 54 σημεία φόρτισης στα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας
- Χρηματιστήριο: Πού οφείλεται το ράλι στη Lamda
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.