• Κοινωνία

    Μάρθα Καραγιάννη: Πού σκορπίστηκε η τέφρα της αξέχαστης ηθοποιού

    • NewsRoom

    Μάρθα Καραγιάννη


    Εκπληρώθηκε η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία ήθελε να αποτεφρωθεί.

    Ο ψυχολόγος και στενός φίλος της σπουδαίας ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τη διαδικασία, ενώ αποκάλυψε το μέρος όπου σκορπίστηκε η τέφρα της.

    Η αείμνηστη ηθοποιός είχε ζητήσει να σκορπίσουν την τέφρα της στο Κερατσίνι, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να ακούγεται το τραγούδι «Δραπετσώνα».

    Έτσι και έγινε, δέκα ημέρες μετά τον χαμό της.

    «Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας ήταν να σκορπίσουμε την τέφρα. Αυτό έγινε στο Κερατσίνι. Αν με ρωτήσετε πού ακριβώς, δεν ξέρω να σας πω. Όχι, δεν ήθελε άδεια να γίνει στο Κερατσίνι γιατί εμείς πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, πολύ απόμερο, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, η Ντόρα Δούκα κι εγώ, κανένας άλλος, και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε», δήλωσε ο κ. Σούρας.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Η Μάρθα μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εκεί είναι τα παιδικά της χρόνια, εκεί πήγε σχολείο, εκεί ξεκίνησε το χορευτικό της ταλέντο, βλέποντας θιάσους τα καλοκαίρια. Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα και αυτή ήταν η επιθυμία της. Στη θάλασσα ρίξαμε την τέφρα της».

    Ακόμη είπε ότι «Ήταν ένα απόμερο λιμανάκι, πάρα πολύ μικρό με κάτι βράχια που δυσκολευτήκαμε πολύ να ανέβουμε, αλλά τα καταφέραμε. Και το ρίξαμε στη θάλασσα και ακουγόταν το τραγούδι ‘Δραπετσώνα’ που ήταν το αγαπημένο τραγούδι της Μάρθας».

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε ακόμη:

    Δείτε και αυτό:

    Διαβάστε επίσης:

    Μάρθα Καραγιάννη: Συγκίνηση στην κηδεία της αξέχαστης ηθοποιού



    ΣΧΟΛΙΑ