• WOMEN

    Executive look of the day: Black is back (video)

    • working in style

    Working in Style


    Αγαπώ το μαύρο. Τόσο που πραγματικά καταβάλλω προσπάθεια να διαλέξω κάποιο άλλο χρώμα από την ντουλάπα καθημερινά. Σπάνια ντύνομαι χωρίς να υπάρχει κάτι μαύρο επάνω μου… Το total black look δεν είναι ασυνήθιστο για μένα. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τα πιο αγαπημένα στην γκαρνταρόμπα μου. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και έχει σταθεί στο ύψος του σε κάθε επαγγελματική περίσταση. Είναι Ann Taylor και έχει αγοραστεί από την Αμερική. Είναι ένα εύκολο φόρεμα, που μπορεί να φορεθεί από κάθε τύπο σώματος. 

    Είναι αυστηρό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ, με κλασσικό κόψιμο, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο λόγω της λευκής τρέσας, και, παρότι είναι σχετικά κοντό, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η σοβαρότητα του.

    Το έχω φορέσει με μπότες ψηλές αλλά και με γόβες, όμως έχω καταλήξει ότι ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι με χοντρό μαύρο καλσόν, όπως στη φωτογραφία, και με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. 

    Αν προσέξετε καλά στη φωτογραφία (φαίνεται στον καθρέφτη), τα συγκεκριμένα έχουν ψηλό ασπρόμαυρο γεωμετρικό τακούνι, το οποίο δένει με το φόρεμα, αλλά δίνει και ένα λιγότερο αυστηρό τόνο στο σύνολο. Είναι καστόρινα, αγορασμένα στο Βερολίνο από ένα υπέροχο μαγαζί, το &Other Stories και κλείνουν με φερμουάρ πίσω.

    Το κρεμαστό είναι Swarovski heart, δώρο αγαπημένης φίλης, η οποία έχει προσθέσει και ένα ματάκι για το καλό!

    Η τσάντα που ολοκληρώνει το σύνολο είναι Prada κλασσική μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη στο Λονδίνο πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια, μία επένδυση που δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί έχει αποδώσει ιδιαίτερα. Μπορεί να κρατηθεί εντός και εκτός γραφείου, μέρα ή νύχτα.

    Μέσα στην τσάντα διακρίνεται το αγαπημένο μου DKNY cozy (εδώ σε μαύρο), έτοιμο να φορεθεί με οποιονδήποτε από τους 12 τρόπους επιλέξει κανείς (βλέπε video στο τέλος του κειμένου). 

    Και φυσικά δεν πάω πουθενά χωρίς το Garmin μου. Παρότι έχω κλασσικά ρολόγια, σχεδόν καθημερινά φοράω το forerunner 235, που παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, καταγράφει τα βήματα και τους σφυγμούς μου και με συντροφεύει στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τις επαγγελματικές.

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram 



    ΣΧΟΛΙΑ