• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Λάκη Λαζόπουλο – Αποχώρησε από την εκπομπή της (video)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου - Λάκης Λαζόπουλος

    Κατερίνα Καινούργιου – Λάκης Λαζόπουλος


    Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον.

    Αφορμή στάθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος στο podcast του αναφέρθηκε στα παθιασμένα φιλιά του πρώην συντρόφου της παρουσιάστριας, Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα.

    «Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε, αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Μετά την προβολή του (στο οποίο δεν παίχτηκαν τα όσα είπε για ΜπάρκαΤσαγκρίδη), οι συνεργάτες της Super Κατερίνα άρχισαν να σχολιάζουν τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου.

    «Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό, αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν.

    Δε θέλω… Δε θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται.

    «Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε;», είπε και στη συνέχεια εκνευρισμένη είπε στον Θέμη Μάλλη:

    «Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι». Αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό.

    Παράλληλα, στο ακουστικό ακούγονταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη…

    Μετά τις διαφημίσεις, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αφού η Κατερίνα Καινούργιου δεν επέστρεψε στην εκπομπή.

    Δείτε το βίντεο:

     

     

    Η εκπομπή Πρωινό Σου Σου, ωστόσο, έδειξε το εν λόγω απόσπασμα με τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο ειδύλλιο Τσαγκρίδη-Μπάρκα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Με πεσμένη διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω ένα θεματάκι, με συγχωρείτε…»

    Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν μετά το βίντεο με την Μπάρκα

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο «ζεν πρεμιέ» εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου διαχειρίζεται οκτώ πλοία και μία παραδοσιακή ταβέρνα στο Κουκάκι!



    ΣΧΟΛΙΑ