• LIFE&STYLE

    Στενοχωρημένη η Καινούργιου μετά τα καυτά φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη (video)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης - Δανάη Μπάρκα

    Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης – Δανάη Μπάρκα


    «Φωτιά» πήραν τα πληκτρολόγια μετά το βίντεο και τις φωτογραφίες που δείχνουν τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι μπαρ στο Γκάζι.

    Το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια του MEGA και τον γνωστό εφοπλιστή και επιχειρηματία μετρά περίπου τρεις μήνες. Αν και αρχικά επρόκειτο για φήμες, όλα δείχνουν πως το ζευγάρι κυκλοφορεί δημόσια μαζί, μην μπορώντας να κρύψει τον έρωτά του.

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε βίντεο από κοινή βραδινή έξοδο του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, το οποίο «άναψε» φωτιές και επιβεβαιώνει το ειδύλλιο. Και κάπως έτσι δίνεται ένα οριστικό τέλος στη φημολογούμενη επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην της.

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες η παρουσιάστρια της Super Katerina γευμάτισε σε ένα από τα εστιατόρια του Φίλιππου Τσαγκρίδη και μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram της, τις οποίες, όμως, διέγραψε αμέσως μετά από επίσκεψη της Δανάης Μπάρκα στο ίδιο εστιατόριο.

    Ακόμη στις αρχές του Δεκεμβρίου, Τσαγκρίδης και Καινούργιου βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη συμπρωτεύουσα, ενώ απόλαυσαν μαζί και μία θεατρική παράσταση.

    Οι κοινές εξόδοι με κοινές παρέες φαίνεται πως δεν ευδοκίμησαν αφού ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει μάτια για άλλη…

    Στενοχωρημένη η Κατερίνα Καινούργιου

    Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Καινούργιου στενοχωρήθηκε, αλλά και ενοχλήθηκε από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς η Δανάη Μπάρκα ήταν ένας δικός της άνθρωπος.

    «Έκαναν παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα», πρόσθεσε η ίδια.

    «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με τη βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», σημείωσε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

     

    Η απρόσμενη συνάντηση Καινούργιου-Τσαγκρίδη στο Κολωνάκι

    Στο ίδιο εστιατόριο στο Κολωνάκι βρέθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο και των φωτογραφιών με το παθιασμένο φιλί του εφοπλιστή με τη Δανάη Μπάρκα.

    Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επικαλέστηκε δικό της άνθρωπο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο, όταν η Καινούργιου ενημερώθηκε ότι βρίσκεται και ο πρώην σύντροφός της στο μαγαζί, αποχώρησε μετά από λίγο.

    Προφανώς για να αποφύγει την αμήχανη συνάντηση.

    Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου δήλωσε ότι η παρουσιάστρια έφυγε από το μαγαζί στενοχωρημένη και αναστατωμένη.

    Η στενή φιλία Καινούργιου-Μπάρκα

    Οι δύο παρουσιάστριες είχαν αναπτύξει στενές φιλικές σχέσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν στηρίξει δημόσια η μία την άλλη.

    Η Δανάη Μπάρκα, καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά είχε δηλώσει: «Την Κατερίνα κορόνα στο κεφάλι μας. Άστη εδώ να μας φέρει γούρι. Θέλω να σας πω το εξής γιατί εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Εκτός ότι η Κατερίνα εμένα είναι ένας δικός μου άνθρωπος, εννοώ έχουμε επαφή, μιλάμε, είναι φίλη μου και αγαπιόμαστε πολύ, θέλω να σου πω Νίκο να είσαι έτοιμος γιατί δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Ετοιμάζουμε μια έκπληξη για πάρτη σου και όταν την έχω έτοιμη θα χαρείς πολύ».

    Βέβαια, τις δύο γυναίκες συνδέει και η στενή σχέση τους με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ συναντιόντουσαν και στα παρασκήνια του Just the 2 of Us.

    Τον Ιούνιο 2022, η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στη Δανάη Μπάρκα, μετά τον σχολιασμό που είχε δεχτεί η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! από την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

    Υπενθυμίζεται ότι τότε η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε αναδημοσιεύσει φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό από την παραλία και είχε γράψει: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η no1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική, αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

    Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κοινοποιήσει το βίντεο με την απάντηση που είχε δώσει η Δανάη Μπάρκα και της είχε γράψει: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι θεά φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».

    Πότε ήρθε η ρήξη Καινούργιου-Μπάρκα

    Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Δανάη Μπάρκα ήρθε πιο κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, παρά τις κοινές εμφανίσεις του εφοπλιστή με την Κατερίνα Καινούργιου. Τότε ήταν που ξεκίνησαν τα πρώτα σύννεφα.

    Μάλιστα, από πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει:

    «Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα.

    Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα».

    Και συνέχισε λέγοντας: «Το λέω γενικότερα. Εγώ λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, σε μια άτυχη στιγμή σου, γιατί έφταιγα, σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές. Αυτό. Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη.

    Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

    Μετά, όμως, και τις τελευταίες εξελίξεις, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως παρεξηγήθηκε και έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα από το Instagram, χωρίς ωστόσο να κάνει unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

    Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα εξακολουθεί να την ακολουθεί.

    «Φωτιά» πήρε το Twitter

    Από τα δημοφιλέστερα θέματα στο Twitter/X αποτελεί η τριάδα Μπάρκα-Τσαγκρίδης-Καινούργιου, με τους χρήστες να σχολιάζουν με δόση χιούμορ τα όσα διαδραματίστηκαν.

    Δείτε μερικά από τα κορυφαία tweets:

    Διαβάστε επίσης:

    Η Δανάη Μπάρκα στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

    Αγκαλιά στη Βίσση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη η Δανάη Μπάρκα – Γιατί διέγραψε ανάρτηση η Καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου: Ο la vita e bella εφοπλιστής και ο διακαής πόθος της παρουσιάστριας



    ΣΧΟΛΙΑ