• LIFE&STYLE

    Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν μετά το βίντεο με την Μπάρκα

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης


    Σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου ήρθε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μετά τον ντόρο που έγινε στα social media με τις φωτογραφίες και το βίντεο που δείχνουν τον πρώην σύντροφο της ξανθιάς παρουσιάστριας να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη φίλη της, Δανάη Μπάρκα.

    Μπορεί η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ολοκληρώθηκε επίσημα το 2021, ωστόσο, ανά διαστήματα κυκλοφορούσαν φήμες που έκαναν λόγο για επανασύνδεση.

    Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο πάρτυ γενεθλίων του εφοπλιστή, είχαν κάνει και παραμονή Χριστουγέννων μαζί, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχε γευματίσει σε ένα από τα εστιατόριά του.

    Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχαν περάσει ένα Σαββατοκύριακο μαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου απόλαυσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και πήγαν σε μία θεατρική παράσταση.

    Ωστόσο, παράλληλα και συγκεκριμένα τους τελευταίους τρεις μήνες υπήρχε έντονη φημολογία για ένα ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, κάτι που ήρθαν να επιβεβαιώσουν οι φωτογραφίες και το βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας με τους δυο τους να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε γκέι μπαρ.

    Μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσά τους.

    Ο δημοσιογράφος δήλωσε, όμως, ότι μπορεί η σχέση της παρουσιάστριας του ALPHA και του εφοπλιστή/επιχειρηματία να έληξε τυπικά πριν από 3,5 χρόνια, ωστόσο ουσιαστικά δεν έληξε ποτέ, αφού πάντα κάτι συνέβαινε και οι δυο αυτοί άνθρωποι ερχόντουσαν και πάλι κοντά.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τσιμτσιλή για Μπάρκα: Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους

    Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο «ζεν πρεμιέ» εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου διαχειρίζεται οκτώ πλοία και μία παραδοσιακή ταβέρνα στο Κουκάκι!

    Κατερίνα Καινούργιου: «Ψυχραιμία» – Η πρώτη αντίδραση για Μπάρκα-Τσαγκρίδη



    ΣΧΟΛΙΑ