• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Ελευθερία Ελευθερίου: «Πόσο κατίνα, ντροπή…»

    • NewsRoom
    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τις εξελίξεις στο Survivor

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τις εξελίξεις στο Survivor


    Τον εκνευρισμό και την ενόχλησή της για τα όσα έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου και ώθησε τον Στάθη Σχίζα στο να αποχωρήσει από το Survivor, εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, χαρακτήρισε τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου ως «ανήθικη».

    «Το μόνο που με νοιάζει είναι το πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Δε θα ασχοληθούμε σήμερα με αυτό αλλά τις επόμενες ημέρες. Απλά ήθελα να πετάξω μια ατάκα. Δηλαδή πραγματικά, εδώ ο κόσμος καίγεται και… Α, μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Έχω σοκαριστεί. Και υποτίθεται είναι φίλη της γιατί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε ένα βίντεο που βλέπανε την πρεμιέρα του Survivor μαζί», πρόσθεσε.

    «Δεν ξέρω τι κάνει η Παναγιώταρου εδώ ούτε αν ισχύουν αυτά που κυκλοφορούν και αυτά που γράφονται στο Twitter και δε με αφορά. Δε θα πω τι γράφεται», σχολίασε ακόμα η ίδια.

    «Εγώ πιστεύω ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στον Στάθη Σχίζα και πιο χοντρά πράγματα από αυτά που αναφέρθηκαν χθες. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και δε με αφορά. Αλλά, αυτό που έκανε η Ελευθερίου… Πραγματικά, αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα χ. Το τι κάνει η ίδια με τον Μάριο είναι προσωπικό της θέμα. Εδώ όμως, μιλάμε για ένα άλλο ζευγάρι…», συνέχισε.

    Και κατέληξε λέγοντας ότι: «Ε πώς, δεν έχει ξεφύγει το πράγμα από αυτή την κατινιά; Εμένα δε με νοιάζει το ότι έφυγε, εμένα με νοιάζουν άλλα. Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου… Ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Δεν το κάνεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα… Δεν είχε δουλειά να πάει να του πει το οτιδήποτε… Τραγική η Ελευθερίου, τραγική… Εκθέτει δυο παιδιά χωρίς λόγο, που την είχε μέσα στο σπίτι της… Το θεωρώ ανήθικο από την πλευρά μιας γυναίκας».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ