• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο «πλαστικοποιημένος» του Μπαλάσκα

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου και Σταύρος Μπαλάσκας

    Κατερίνα Καινούργιου και Σταύρος Μπαλάσκας


    Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου μετά από σχόλιο που έκανε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

    Στην εκπομπή Super Κατερίνα εμφανίστηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, με αφορμή την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Νάνσυς από τον πρώην παίκτη του Survivor.

    Μιλώντας για το γεγονός, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άσκοπη κινητοποίηση Αρχής, είναι ποινικό», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

    «Κύριε Μπαλάσκα, επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος, σας παρακαλώ πολύ. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Όχι, δεν είπε πλαστικοποιημένος» διευκρίνισε λανθασμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την παρουσιάστρια να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο τόνο: «Παιδιά, σας παρακαλώ! Πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Ε, μιλήστε! Τι είπατε, κύριε Μπαλάσκα;».

    «Δεν το δέχομαι για τον οποιονδήποτε, ούτε άντρα ούτε γυναίκα, είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ζητά συγγνώμη και να ανακαλεί το αυθόρμητο σχόλιό του.

    Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη σύντροφό του βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, με την κάμερα να τους «πιάνει» χεράκι-χεράκι, να γελάνε και να ανταλλάσσουν φιλιά.

    «Δεν το βλέπω αυτό, δεν το ζούμε αυτό. Είναι φάρσα; Μου κάνετε φάρσα σήμερα. Παρακαλώ, από σήμερα και 40% να έχουμε κάνει σε αυτό το λεπτό, δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ γιατί μας δουλεύουν όλους σαν να μην υπάρχει αύριο. Έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό, πήγε η αστυνομία. Μόνο που τους βλέπουμε να φιλιούνται, νιώθω ότι μας δουλεύουν. Δεν με νοιάζει τι θα πουν μετά. Αν θέλετε να το παίξετε εσείς, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε η παρουσιάστρια.

    Δείτε τα βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

    Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και η παίκτρια που αποχωρεί

    Γέννησε η Ιωάννα Τούνη



    ΣΧΟΛΙΑ