• LIFE&STYLE

    Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους υπό άκρα μυστικότητα

    • NewsRoom
    Βύρων Βασιλειάδης - Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

    Βύρων Βασιλειάδης – Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση


    Mία από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους έζησαν το Σάββατο (24/9), η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης, καθώς βάφτισαν τον 6 μηνών γιο τους.

    Ο νεοφώτιστος – όπως ήταν ήδη γνωστό – πήρε το όνομα του πατέρα της Εριέττας, του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, ενώ το μυστήριο έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

    Η ίδια η Εριέττα επέλεξε να δημοσιεύσει ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ξεχωρίζει το μήνυμα που υπήρχε στο τραπέζι των καλεσμένων, που τους ενημέρωνε ότι το μενού είναι αποκλειστικά vegan.

    Συγκεκριμένα, έγραφε: «Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων».

    Όπως φαίνεται από τα stories, η διακόσμηση ήταν σε μπλε και άσπρους τόνους, ενώ εντυπωσιακή ήταν η τετραώροφη τούρτα.

    Η τούρτα ήταν δημιουργία του pastry chef Αλεξάντερ Παβλόφ σε λευκό και μπλε χρώμα στολισμένη με χρυσές λεπτομέρειες. Στην κορυφή της βρισκόταν το αρχικό του ονόματος του μικρού Νίκου. «Ήταν χαρά μου να φτιάξω την τούρτα του μικρού Νίκου», εκμυστηρεύτηκε ο pastry chef.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο και η ευτυχία του ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2022 με τη γέννηση του γιου τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Λιάγκας: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Δούκισσας

    Η Ριάνα στο Super Bowl 2023



    ΣΧΟΛΙΑ