• Media

    Γιώργος Λιάγκας: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Δούκισσας

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού

    Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού


    Χωρίς τη Δούκισσα Νομικού συνεχίζει το Πρωινό στον ΑΝΤ1, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

    Ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό σήμερα, ανακοινώνοντας και με τη σειρά του ότι η Δούκισσα δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή.

    Παράλληλα, την ευχαρίστησε για τη σύντομη συνεργασία τους, χωρίς, ωστόσο, να μπαίνει σε λεπτομέρειες για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

    Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε: «Η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή, έστω αυτή, συνεργασία που είχαμε εδώ και 2-3 εβδομάδες και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα. Ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά».

    Και συμπλήρωσε ότι: «Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ANT1. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνει, το αξίζει».

    Χθες η παρουσιάστρια και μοντέλο επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ προηγήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

    Σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει: «Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

    Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

    Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

    Ευχαριστώ τον σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

    Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

    Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

    Δείτε την ανάρτησή της Δούκισσας Νομικού στο Instagram:

    Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

    «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από ‘Το Πρωινό’. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

    Διαβάστε επίσης:

    Πρωινό χωρίς τη Δούκισσα Νομικού



    ΣΧΟΛΙΑ