array(0) {
}
        
    
Menu
-0.34%
Τζίρος: 118.20 εκατ.

Τα 6 βασικά σημεία του Προϋπολογισμού 2026

Media

Γιώργος Λιάγκας: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Δούκισσας

Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού
Comments

Χωρίς τη Δούκισσα Νομικού συνεχίζει το Πρωινό στον ΑΝΤ1, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό σήμερα, ανακοινώνοντας και με τη σειρά του ότι η Δούκισσα δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή.

1

Παράλληλα, την ευχαρίστησε για τη σύντομη συνεργασία τους, χωρίς, ωστόσο, να μπαίνει σε λεπτομέρειες για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε: «Η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή, έστω αυτή, συνεργασία που είχαμε εδώ και 2-3 εβδομάδες και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα. Ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά».

Και συμπλήρωσε ότι: «Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ANT1. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνει, το αξίζει».

Χθες η παρουσιάστρια και μοντέλο επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ προηγήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

Σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει: «Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ τον σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

Δείτε την ανάρτησή της Δούκισσας Νομικού στο Instagram:

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από ‘Το Πρωινό’. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Διαβάστε επίσης:

Πρωινό χωρίς τη Δούκισσα Νομικού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Σκάι: Τέλος ο Ζούλας από CEO – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο… Γιάννης Αλαφούζος
Η ΕΡΤ παρουσίασε το νέο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα – Ισχυρή δυναμική και ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια ραδιοφωνία
Ανατροπή με τις άδειες στα κανάλια, το Survivor… Διχασμού του Σκάι, ο πόλεμος Λιάγκα – Λάκη, η μεγάλη συμμαχία Mega, ANT1, Alpha και Star και το δείπνο του Κυριακού
Οι διαφημίσεις του Δημοσίου μόνο σε πιστοποιημένα μέσα
10 χρόνια Mononews – πάντα talk of the town