• LIFE&STYLE

    Η Ριάνα στο Super Bowl 2023

    • NewsRoom
    Ριάνα

    Ριάνα


    Τη διασκέδαση στο διάσημο half-time show του Super Bowl αναλαμβάνει επισήμως φέτος η Ριάνα.

    Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η τραγουδίστρια με μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media, στην οποία απεικονίζεται το χέρι της να κρατά μια μπάλα του ράγκμπι.

    Χωρίς να σχολιάσει κάτι παραπάνω, όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται να κάνει το σόου του ημιχρόνου του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο.

    Το πρακτορείο Roc Nation του ράπερ και συζύγου της Μπιγιόνσε, Jay-Z, ο οποίος βοήθησε στην παραγωγή του ημιχρόνου τα τελευταία χρόνια – και το NFL δημοσίευσαν επίσης την ίδια εικόνα στο Twitter, γράφοντας, «Let’s GO» με το hashtag «SBLVII».

    Η Ριάνα, η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάιο, είχε δεχτεί πρόταση να τραγουδήσει και στο Super Bowl του 2019, την οποία και απέρριψε λόγω του ντόρου που είχε δημιουργηθεί με τον παίκτη Κόλιν Κέπερνικ.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αρχηγός των San Francisco 49ers επαινέθηκε και επικρίθηκε επειδή γονάτισε κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και την κοινωνική αδικία.

    Το σόου του ημιχρόνου τελικά παρουσίασε το ποπ ροκ συγκρότημα του Άνταμ Λεβίν, Maroon 5, με καλεσμένους τους Big Boi και Travis Scott.

    Δείτε το post της Ριάνα στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by badgalriri (@badgalriri)

    Διαβάστε επίσης:

    Super Bowl: Το φαντασμαγορικό Halftime Show με πρωταγωνιστή την old school χιπ χοπ σκηνή



    ΣΧΟΛΙΑ