Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους έζησαν χθες Σάββατο 30 Αυγούστου, αφού η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Λέων.

Λίγες μέρες προτού τελειώσουν οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές, το ζευγάρι αποφάσισε να βαπτίσει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο τον μικρότερο γιο της στην Πάρο, όπου η οικογένεια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

1

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση από τη βάπτιση του Λέοντα:

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray αποφάσισε ότι όσα χρήματα συγκεντρωθούν από τη βάφτιση του δεύτερου γιου της, θα διατεθούν για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο του

Βιομηχανία: Πώς το ιταλικό μοντέλο λύνει το πρόβλημα του ενεργειακού κόστους

Ο μυστικός κόσμος της γυναίκας στην αρχαιότητα Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Γράφει η δρ Άννα Αρβανιτάκη