• LIFE&STYLE

    Το “Mykonos dream” του επιχειρηματία του Nammos που προκάλεσε φθόνο. Το μεγάλο μυστικό

    • NewsRoom


    Πεντέλη βράδυ Τετάρτης και ξαφνικά την ηρεμία στη γειτονιά της οδού Στεφανίας διαταράσσει ο ήχος μίας δυνατής έκρηξης. Στο σημείο σπεύδει η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Άγνωστοι είχαν πετάξει μασούρι δυναμίτιδας στην είσοδο της οικίας του γνωστού επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη του Nammos Κωνσταντή Κουσαθανά. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, το ευτύχημα όμως ήταν ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο επιχειρηματίας ήταν εκτός Αθηνών  λόγω υποχρεώσεων που είχε στο γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.

    Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και αμέσως αρχίζουν οι συζητήσεις για τα κίνητρα της επίθεσης. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Προειδοποιητικό μήνυμα από “νονούς” της νύχτας; Οι αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό είναι προς το παρόν φειδωλοί στις δηλώσεις τους και δεν θέλουν να ωθηθούν σε βιαστικά συμπεράσματα.

    Στην κοινωνία της Μυκόνου όμως, οι άνθρωποι που ξέρουν τον επιχειρηματία και το ποιόν του είναι ξεκάθαροι: Ο Κωνσταντής δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες λόγω της μεγάλης οικονομικής επιφάνειάς του, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης σήμερα, και διακρίνεται για τον ήπιο χαρακτήρα του, άρα το “ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποκλείεται, δηλώνουν με κάθε βεβαιότητα.

    Κάνουν μάλιστα λόγο για μία  πολύ περίεργη επίθεση σε έναν άνθρωπο που “δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ δεν αποκλείουν η βομβιστική ενέργεια να έχει χαρακτήρα εκβιασμού…

    kousathanas76

    kousathanas8475

    pedeli

    zougllaa

    zougkla56

    Ποιος είναι όμως ο Κωσταντής Κουσαθανάς, γιατί έγινε στόχος, τι κρύβεται πίσω από την επίθεση σε βάρος του;

    kousathanas3

    Ο Κωνσταντής Κουσαθανάς, είναι ένας εκ των τριών συνιδιοκτητών του διάσημου κλαμπ της Μυκόνου Nammos. Mαζί με τον Ζαννή Φραντζέσκο πρώην barman στο χαρακτηριστικό μαγαζί της Μυκόνου “Caprice” και τον Σάμι Ιμπραήμ τον τότε ιδιοκτήτη του ιταλικού εστιατορίου “La Casa”, το 2002 ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αγοράσουν την πρώην ψαροταβέρνα “Αγγελετάκης” . H επιτυχημένη τριάδα μετέτρεψε την ψαροταβέρνα σε ένα κορυφαίο beach restaurant με μοναδικούς αντάξιους ανταγωνιστές, beach restaurant του St.Tropez, της Ibiza και του Miami!

    kousathanas7

    nammos Nammos_Restaurant_Mykonos222135nammos-mykonos-9 Namos-mykonos27 Namos-mykonos28 Namos-mykonos30 Namos-mykonos17 Namos-mykonos44Ο  Kωσταντής Kουσαθανάς µε σπουδές στη Διοίκηση Eπιχειρήσεων και τα τουριστικά,με γονείς που διατηρούσαν  ξενοδοχείο στο νησί από το 1988 «Sofia Village», μπήκε από πολύ μικρός στον χώρο εργασίας και έμαθε όλα τα μυστικά του επαγγέλματος καθώς πέρασε από τις πιο χαμηλές θέσεις για να φτάσει σήμερα να είναι ένας κορυφαίος επιχειρηματίας.

    Αρχικά έγινε συνέταιρος  σε διάφορα μαγαζιά της Μυκόνου, όπως στο «Ιθάκη», αργότερα στο «Paradise» με ποσοστό 15%, το οποίο πολύ σύντομα ανέβηκε στο 30%! Ακόμα έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα, μάγειρας, σερβιτόρος και μετρ.

    kous

    Ο 40χρόνος επιχειρηματίας και δεινός ψαροντουφεκάς, αμέσως μόλις μπήκε στην ιδιοκτησία του Nammos, άρχισε να εφοδιάζει καθηµερινά το μαγαζί του µε φρέσκα ψάρια, την ώρα που ο συνεργάτης και αγαπημένος του φίλος Σάµι Iµπραήµ δοκίμαζε νέες καινοτόμες τεχνικές για να τα σερβίρει στους εκλεπτυσμένους πελάτες του μαγαζιού. Ο Κωσταντής παθιασμένος με τη θάλασσα καθώς η  μισή του ζωή είναι αφιερωμένη στα 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, ξεκίνησε από μικρός μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Παναγιώτη να ανακαλύπτει τα μυστικά της με αμέτρητες καταδύσεις. Όμως ένα δυσάρεστο γεγονός έχει στιγματίσει τη ζωή του, όταν σε μια κατάδυση «έμεινε» στα 18 μέτρα ο δίδυμος αδερφός του που παραλίγο να χάσει τη ζωή του. F3_-15-platos

    kousathanas8

    Ο 40χρόνος επιχειρηματίας είναι παντρεμένος με τη Τζωρτζίνα Δημητριανάκη και μαζί έχουν ένα γιο ενός έτους.

    nammos

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/nammos-o-leonardo-dicaprio-ke-fesi-ton-15000e-video/64789

    http://www.mononews.gr/mikonos-ekplixi-ta-osa-idan-eforiaki-tis-ngde-se-rakkan-ke-nammos-stis-sinavlies-rouva-ke-remou/64818



    ΣΧΟΛΙΑ