• LIFE&STYLE

    Εντυπωσιακή η Μαρέβα Μητσοτάκη στο δείπνο του προέδρου της Κίνας

    • NewsRoom


    Τις εντυπώσεις έκλεψε η σύζυγος του πρωθυπουργού με την εμφάνισή της στο δείπνο-γκαλά που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, όπου συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Στο ίδιο δείπνο το παρών έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με την σύζυγό του, Μπριζίτ, η οποία επίσης έλαμψε μέσα στην κομψή της εμφάνιση.

    Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ελλάδα, όσο και η Γαλλία αποτελούν δύο από τις τρεις τιμώμενες χώρες της Διεθνούς Έκθεσης της Σαγκάης, με την Τζαμάικα να συμπληρώνει την τριάδα.

    Έτσι λοιπόν, στο δείπνο που διοργανώθηκε συναντήθηκαν τα πρωθυπουργικά ζεύγη των τριών τιμώμενων χωρών, δηλαδή οι Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, Άντριου και Τζούλιετ Χόλνες, μαζί με τον πρόεδρο της Κίνας και την σύζυγό του.

    Όπως, μάλιστα, συνηθίζεται σε αυτές τις περιστάσεις, όλοι οι καλεσμένοι του δείπνου έβγαλαν μια «οικογενειακή» φωτογραφία, για να απαθανατίσουν τη στιγμή.
    Άντριου και Τζούλιετ Χόλνες, Σι-Τζινπίνγκ-Πενγκ Λιουάν, Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο δείπνο του Κινέζου προέδρου

    Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που δόθηκε, στη συνέχεια, στη δημοσιότητα, στο κέντρο βρίσκεται ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ με τη σύζυγό του, που επέλεξε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα σε μπλε σκούρο χρώμα, σε σχεδιασμό που θυμίζει τα παραδοσιακά ενδύματα της χώρας. Εκ δεξιών του κινεζικού προεδρικού ζεύγους βρίσκεται ο πρόεδρος της Τζαμάικα με την σύζυγό του, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα σε ανοιχτό μωβ με λαμπερές λεπτομέρειες σε όλο του το μήκος, ενώ στα αριστερά του προέδρου της Κίνας βρίσκεται ο Γάλλος πρόεδρος με την σύζυγό του, αλλά και ο Έλληνας πρωθυπουργός με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

    Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε για το δείπνο μια τουαλέτα σε μπλε σκούρο χρώμα και λαμπερές λεπτομέρειες γύρω από το λαιμό, αλλά και στο τελείωμα του φορέματος, πραγματοποιώντας μια άκρως κομψή εμφάνιση. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ωστόσο, έκλεψε τις εντυπώσεις με το σμαραγδί μεταξωτό φόρεμα που επέλεξε και ξεχώρισε ανάμεσα στις άλλες κυρίες του δείπνου.

    Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι το πρωθυπουργικό ζευγάρι είχε γνωριστεί με τον Γάλλο πρόεδρο και την σύζυγό του πρώτη φορά το 2018, όταν ο Εμανουέλ Μακρόν είχε επισκεφθεί την Αθήνα. Επιπλέον, λίγο καιρό πριν, η Ελληνίδα Πρώτη Κυρία βρέθηκε στο Ελιζέ, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο.

    Κατά την επίσκεψή της αυτή, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε την ευκαιρία να περάσει με την Μπριζίτ Μακρόν ένα απόγευμα, συζητώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν ξενάγησε τη Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ελιζέ.



    ΣΧΟΛΙΑ