• LIFE&STYLE

    Έλλη Στάη: Ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τις σχέσεις της με το Open

    • NewsRoom
    ελλη-σταη

    Έλλη Στάη


    Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις της Έλλης Στάη και του τηλεοπτικού σταθμού Open. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράτανο και το περιοδικό People για όλα όσα ακούγονται και έδωσε τη δική της απάντηση ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

    Σε ερώτηση για το αν νιώθει δικαιωμένη για την απόφασή της να υπογράψει με το Open για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η Έλλη Στάη δηλώνει «εννοείται πως ναι».

    Όσον αφορά στη συνεργασία της με το κανάλι η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι:

    «Πιστεύω ότι, όταν κάτι ξεκινάει από την αρχή, απαιτείται τεράστια επιμονή και προσήλωση για να πετύχεις τους αρχικούς στόχους. Είμαι από τους ανθρώπους που κρατούν μικρά καλάθια, τα γεμίζουν και στη συνέχεια παίρνουν τα μεγαλύτερα. Δεν κρατάω τεράστια καλάθια για να τα βλέπω άδεια.

    Αυτή είναι η οπτική μου σε όλα τα πράγματα στη ζωή: Η επιμονή και η στοχοπροσήλωση είναι τα στοιχεία που πρέπει να δουλεύονται. Βεβαίως και αισθάνομαι πως η επιλογή μου είναι σωστή, αφού υπάρχουν τα υλικά των καλών συνεργασιών, των υγιών προβληματισμών, της εργατικότητας. Κι εκεί πάνω πρέπει να δουλέψουμε για τους επόμενους μήνες.

    Οι τρεις μήνες είναι μικρό διάστημα, οπότε χρειάζεται λίγο χρόνος ακόμη μέχρι να κάνουμε τον πρώτο απολογισμό, οπότε θα δούμε τι θα πρέπει να διορθώσουμε και πού θα στοχεύσουμε».

    Η Έλλη Στάη δηλώνει πως οι σχέσεις της με τα στελέχη του σταθμού παραμένουν άριστες διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

    ελλη-σταη
    Έλλη Στάη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλη η Έλλη Στάη: Τα καρφιά για τις «χολερικές κυρίες που βλέπουν οράματα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Βούρος: Ο γοητευτικός γιος του Γιάννη Βούρου έγινε 20 χρονών! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πατέρας θα γίνει ο Ευτύχης Μπλέτσας (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ