ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ την ανακοίνωση έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Happy Traveller» με ανάρτησή του στο Instagram.
«Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!», έγραψε ο Ευτύχης Μπλέτσας κάτω από μια φωτογραφία της συζύγου του κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της και με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
https://www.instagram.com/p/BsGR51QHx–/?
https://www.instagram.com/p/Br5cbjVHWHR/
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.