array(0) {
}
        
    
Menu
2.38%
Τζίρος: 129.62 εκατ.

Η Riginos Yachts υποστήριξε το “Cyclades Cup 2025” με το Highfield SP 800

Life & Style

Έξαλλη η Έλλη Στάη: Τα καρφιά για τις «χολερικές κυρίες που βλέπουν οράματα»

Έλλη Στάη
Comments

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter η Έλλη Στάη «άστραψε και βρόντηξε» εξαπολύοντας καρφιά για τις «χολερικές κυρίες» που βλέπουν «οράματα».

“Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα για εμάς στο ΟΡΕΝ. Δεν ιδρώνει το αυτί μας. ΥΓ. Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών”, έγραψε η κεντρική παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Το σχόλιο της Έλλης Στάη φέρεται να συνδέεται με ανάρτηση της τηλεκριτικού Τίνας Μεσσαροπούλου που θέλει την Έλλη Στάη να πρωταγωνίστησε σε έντονη διαμάχη με στελέχη του καναλιού, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση κι ότι την βγάζουν σαν μύγα.

Η ανάρτηση στο tinamess ανέφερε:

Ούτε η συνέντευξη Τζανακόπουλου χθες ήταν αρκετή για να αναστήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Έλλη Στάη που κάθε μέρα έχει να συναγωνιστεί μόνο τον εαυτό του στα 5άρια, άντε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πληροφορίες του tinasmess.gr αναφέρουν ότι σήμερα τα στελέχη του καναλιού δεν μιλιόντουσαν καθώς περίμεναν διαφορετική ετυμηγορία από το τηλεοπτικό κοινό. Κι όμως για ακόμη μια φορά έπεσαν έξω.

Πάντως, σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο Τζώνη Καλημέρης σε πρόσφατη ανάρτηση στα social media, (O Tζώνη Καλημέρης σπάει τη σιωπή του για όσα συμβαίνουν στο OPEN) ακόμα ένα συμβάν με πρωταγωνίστρια την Έλλη Στάη  συνέβη προχθές στο κανάλι. Τι κι αν οι πόρτες ήταν κλειστές, οι φωνές της Ελλης ακούγονταν μέχρι έξω. Τώρα σε ποιους φώναζε; Μέσα στο γραφείο ήταν η σκηνοθέτις του δελτίου, αλλά και στελέχη του καναλιού που άπτονται της ενημέρωσης. Η Ελλη Στάη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους περευρισκόμενους ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση κι ότι την βγάζουν σαν μύγα. Μάλιστα, ήταν τόσο εριστική και απότομη που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ενδεικτικό του πολύ άσχημου κλίματος που επικρατεί στο κανάλι είναι ότι δεν της μιλάει κανείς, ενώ όλοι έχουν να λένε για το ύφος εκατό καρδιναλίων της “σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας”. Μάλιστα, πέρα από τον σωφέρ που έχει για να την πηγαίνει και να την φέρνει έχει και προσωπική βοηθό για τα βάρη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εικόνες που μαγεύουν: Οι πρώτες ολοκάθαρες φωτογραφίες από τον «άγνωστο» Άρη (pics)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παππούς έγινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το story ενός θρύλου που βγαίνει απ’ τα κορτ και γίνεται γείτονας μας στην Αθήνα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Bridal shower στη Χαβάη
Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ανασφάλειες, τα χρέη των γονιών της, η πρόταση γάμου και ο Νίκος Κοκλώνης
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο – Οι δημόσιες ευχές της Υβόννης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεύεται ξανά τον πρώην συζυγό της
Η Μαρί Σαντάλ ενθουσιασμένη με την Αθήνα
Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Χαλαρές βόλτες στη Μύκονο