• LIFE&STYLE

    Αλέξης Βούρος: Ο γοητευτικός γιος του Γιάννη Βούρου έγινε 20 χρονών! (pics)

    • NewsRoom
    γιαννης-αλεξης-βουρος

    Φωτογραφία: NDP Photo Agency


    Πριν λίγες ημέρες ο μικρότερος γιος του Γιάννη Βούρου, Αλέξης, «έκλεισε» τα 20 του χρόνια. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, ο γνωστός ηθοποιός, που «κατεβαίνει» υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αλέξη προκειμένου να του ευχηθεί και δημοσίως.

    «Οκ φίλε. Το έχεις. Προχώρα κι αν τα βρεις σκούρα σφύριξε συνθηματικά, ξέρεις. Και θα έρθω. Χρόνια σου πολλά παλικάρι μου», έγραψε ο Γιάννης Βούρος κάτω από την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του γοητευτικού του γιου.

    Η εκπληκτική ομοιότητα πατέρα και γιου είναι εμφανέστατη, ενώ οι δυο τους έχουν κι άλλα κοινά σημεία εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση.

    Ο ηθοποιός υπήρξε αθλητής του στίβου στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Τα βήματά του ακολούθησε και ο γιος του ο οποίος έχει διακριθεί στο χώρο του στίβου, με συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Κωφών στη Σαμσούντα της Τουρκίας εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την ομάδα της ΑΕΚ.

    Ο Γιάννης Βούρος έχει ακόμα έναν γιο, τον Στέφανο από τον γάμο του με την Νταίζη Σεμπεκοπούλου, ενώ διατηρεί και άριστες σχέσεις πατέρα-κόρης με την Μαρία Λουίζα Βούρου.

    Σε μια σπάνια συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τους δυο του γιους:

    «Ο Στέφανος συνεργάζεται με δύο διαφημιστικές εταιρείες. Σπούδασε εδώ, έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο, πάλεψε με το βιογραφικό του πόρτα – πόρτα. Είχε το περιθώριο να εργαστεί στο γραφείο μου όσο ήμουν βουλευτής, αλλά και με το 67% ποσοστό της αναπηρίας του (έχει γεννηθεί με δυσμορφία στα δάχτυλα των άνω και κάτω άκρων) θα μπορούσε να είναι βολεμένος στο δημόσιο. Ή να είχε αυτοκίνητο με πινακίδες χωρίς δασμούς. Αλλά δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας. Κουβαλάμε τη σημαία της αξιοπρέπειας και του μάχιμου στη ζωή. Όχι του κηφήνα. Ο Αλέξης είναι ο αθλητής της οικογένειας. Νομίζω ότι έχει γεννηθεί για τον αθλητισμό!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ο Γιάννης Βούρος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας θα γίνει ο Ευτύχης Μπλέτσας (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιες συνήθειες έχει απογορεύσει η Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι;



    ΣΧΟΛΙΑ