ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Έλλη Κοκκίνου σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες» αλλά και μια ενδεχόμενη παρουσία στις τηλεοπτικές οθόνες.
Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι φοβάται τον κορονοϊό ακόμα περισσότερο μετά την καραντίνα, καθώς ο κόσμος βρίσκεται εκτός σπιτιού και αν δεν υπάρχει η κατάλληλη προστασία, πιθανότατα να κολλήσει.
Αναφορικά με μια ενδεχόμενη παρουσία στην τηλεόραση, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε ότι θα της άρεσε να συμμετάσχει σε κάποιο show ως κριτής.
Δείτε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
