ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Έλλη Κοκκίνου σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες» αλλά και μια ενδεχόμενη παρουσία στις τηλεοπτικές οθόνες.
Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι φοβάται τον κορονοϊό ακόμα περισσότερο μετά την καραντίνα, καθώς ο κόσμος βρίσκεται εκτός σπιτιού και αν δεν υπάρχει η κατάλληλη προστασία, πιθανότατα να κολλήσει.
Αναφορικά με μια ενδεχόμενη παρουσία στην τηλεόραση, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε ότι θα της άρεσε να συμμετάσχει σε κάποιο show ως κριτής.
Δείτε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του τραμ
- HAE: Μερική διακοπή στη φόρτωση πετρελαίου στο λιμάνι Φουτζάιρα κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών
- Κωνσταντινίδης: Ο ΟΤΕ εξασφαλίζει τις υποδομές που χρειάζονται για να εξελιχθεί η Ελλάδα σε ψηφιακό κόμβο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.