• Media

    Έλλη Κοκκίνου: Το πιο ακραίο περιστατικό με φαν

    • NewsRoom
    Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου στο Σπίτι με το MEGA

    Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου στο Σπίτι με το MEGA


    Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με μοναδική χημεία στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα μας σηκώσει από τον καναπέ.

    Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους.

    «Mε το που συναντηθήκαμε με τον Μιχάλη, διέκρινε μία ειλικρίνεια και μία επιθυμία στο να είμαστε μαζί, να είναι κοντά μου. Επίσης, υπήρχε και μία εξομολογητική διάθεση. ‘Άρχισα να του λέω διάφορα πράγματα. Μπορεί κάποια στιγμή να τσακωθούμε με τον Μιχάλη, αλλά θα έχει γέλιο. Δεν μπορείς να του θυμώσεις, ούτε μπορεί να μου θυμώσει. Εγώ είμαι και λίγο γκρινιάρα. Αλλά ο Μιχάλης μού λέει ότι είναι ανθεκτικός. Δεν θα τολμήσω να πω τραγούδια του Χατζηγιάννη, είναι δύσκολα», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπλήρωσε: «Από τα πρώτα δέκα λεπτά της γνωριμίας μας ήταν σαν να γνώριζα τη Ρούλα τόσα χρόνια!».

    Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στη μαγική βραδιά που έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

    «Όταν βρίσκομαι μέσα σε κόσμο θέλω να περάσουν καλά. Τους το μεταδίδω και ανεβαίνουν όλα τα μωρά στην πίστα και χορεύουν. Το σλόγκαν μου είναι το ”βασανιστείτε”», σχολίασε ο τραγουδιστής των μεγάλων σουξέ.

    Η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε: «Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, μεταφέραμε το ωραίο κλίμα που έχω με τον Λευτέρη Πανταζή στο «Σπίτι με το MEGA».

    Για το ποιο ήταν το πιο ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί μέχρι σήμερα στην πίστα, αποκάλυψε: «Ένας θαυμαστής μού είχε δαγκώσει το αυτί. Ήρθε και καλά να μου μιλήσει και μου δάγκωσε ελαφρά το αυτί. Δεν ήταν ωραίο».

    «Μου αρέσει η συνεργασία της Έλλης Κοκκίνου με τον Λευτέρη Πανταζή, ταιριάζουν. Αν κάτι δεν μου αρέσει στον πατέρα μου, είμαι από τους λίγους ανθρώπους που του το λένε ευθέως», δήλωσε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Konnie Μεταξά.

    Ο ηθοποιός Νίκος Γκέλια, που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», τόνισε: «Είναι μαγική, απολαυστική η βράδια, με «ΛΕΠΑ» και Έλλη Κοκκίνου, ποιος δεν θα περάσει ωραία;»

    Η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε: «Διασκεδάσαμε όλοι. Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην τηλεόραση και στην παρουσίαση. Η έκπληξη της βραδιάς είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε τέτοια χημεία με την κ. Κορομηλά που μας έκανε να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας».

    Ο Ηλίας Φιλίππου υπογράμμισε: «Καταπληκτική η συνύπαρξή τους. Ο Μιχάλης είναι πολυδιάστατος, πολυτάλαντος. Η Ρούλα είναι αυτή που είναι και την ξέρουμε πολύ καλά. Οπότε, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό».

    «Μια πολύ ωραία βραδιά. Ένα πρόγραμμα που το έχουμε ανάγκη, καλή ψυχαγωγία», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

    «Μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Όλο αυτό το αστείρευτο ταλέντο είναι η ζωντανή ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

    «Είναι πολύ διασκεδαστική η βραδιά στο “Σπίτι με το MEGA”», πρόσθεσε η Ευαγγελία Τσιορλίδα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Σπίτι με το MEGA με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου

    Τερψιχόρη Αγγελοπούλου: Ρεκόρ Μόραλη με Bonhams στο Παρίσι

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη με καλούς φίλους



    ΣΧΟΛΙΑ