• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της πιο ερωτευμένη από ποτέ

    • NewsRoom

    Μάκης Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη


    «Love is in the air», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύζυγό της.

    Στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο εξακολουθεί να βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, αφού για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ασταμάτητης τηλεοπτικής καριέρας, η παρουσιάστρια δεν έχει να ανησυχεί για την τηλεοπτική πρεμιέρα της σεζόν, καθώς, όπως ανακοίνωσε ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, τον περασμένο Μάιο, έχει αποφασίσει φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

    Έτσι, φέτος η παρουσιάστρια κάνει παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή στον αγαπημένο της προορισμό.

    Η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από τις φετινές της διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλο ένα μοιράστηκε το βράδυ της Τρίτης, όπου η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νυχτερινό beach party που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο του συζύγου της, στα Άχλα. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο δείχνοντας χαλαρή και κεφάτη

    Στις εν λόγω φωτογραφίες, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στην αγαπημένη του παραλία, δείχνοντας πολύ ερωτευμένο, με τις φλόγες της φωτιάς και το φεγγάρι στον ουρανό να δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

    Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε tag τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο αποκαλύπτοντας πως εκείνος ήταν που τους έβγαλε φωτογραφία.

    «Love is in the air» , έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

    Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:
    Η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στο νυχτερινό beach party στα Άχλα
    Η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στο νυχτερινό beach party στα Άχλα



    ΣΧΟΛΙΑ