• LIFE&STYLE

    Γιατί μ’αρέσουν τα Zeus+Δione


    Zeus+Δione: Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πέθανε, ούτε πρόκειται να χαθεί. Με αυτό το μότο ξεκίνησαν να χτίζουν το όνειρό τους, η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Δήμητρα Κολοτούρα και λίγα χρόνια μετά κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα ελληνικό brand με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό. To Zeus+Δione είναι ένα brand εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και παράδοση. Το logo τους, ένα ισοσκελές τρίγωνο, συμβολίζει τη δίοδο, που οδηγεί από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον.

    Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

    Η ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή κολεξιόν του Zeus+Δione αντικατοπτρίζει απόλυτα το ελληνικό καλοκαίρι. Τα χρωματιστά σύνολα, τα αισθησιακά μαγιό με τις χρυσές λεπτομέρειες, τα αέρινα καφτάνια, οι ψάθινες τσάντες και τα λεπτεπίλεπτα κοσμήματα μας ταξιδεύουν στη μαγεία του καλοκαιριού. Τα υφάσματα, προσεκτικά διαλεγμένα από ελληνικές βιομηχανίες, κάνουν το συνολικό αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Σε πολλά κομμάτια της συλλογής υπάρχουν χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας, που θυμίζει κάτι από αρχαία Ελλάδα.

    zeus

    magio

    Τα σανδάλια και οι πλατφόρμες της συλλογής κινούνται στις ίδιες γραμμές με τα ρούχα. Τα σχέδια είναι εξαιρετικά απλά, όμως πολύ κομψά και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε σύνολο, όλες τις ώρες της ημέρας. Τα χρώματα που κυριαρχούν κινούνται σε ήπιες αποχρώσεις και είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα. Και εδώ υπάρχουν χρυσά στοιχεία, που δένουν αρμονικά με το μαύρο, το λαδί και το μπεζ. Τα παπούτσια της συγκεκριμένης κολεξιόν, μπορεί να είναι ακριβά, όπως άλλωστε και όλη η συλλογή, όμως αποτελούν ένα κομμάτι-επένδυση, καθώς είναι φτιαγμένα από δέρμα και οι απλές γραμμές τους, τα καθιστούν διαχρονικά.

    παπουτσια

    Τo brand Zeus+Δione είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και αξιόλογα ελληνικά brand. Τα ρούχα, τα παπούτσια, αλλά και τα αξεσουάρ του διαφημίζουν την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού είναι φτιαγμένα από “συστατικά” της χώρας μας. Η σημασία που δίνεται στην ποιότητα των υλικών, στα σχέδια και τα κοψίματα καθιστά την εταιρεία ιδανική, για όσες θέλουν ένα πιο εντυπωσιακό, αλλά συνάμα κομψό αποτέλεσμα. Οι τιμές είναι λίγο υψηλές, όμως, αν θέλετε να επενδύσετε σε κάποια basic κομμάτια, ενισχύοντας την ελληνική αγορά, τότε μπορείτε να στραφείτε στο Zeus & Δione.

    zeus zeus

    zeus

    zeus1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/minoglou-martini-to-apolito-success-story-ancient-greek-sandals/62053

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/giati-den-m-aresoun-ta-ancient-greek-sandals/62054

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/mareva-mitsotaki-zeusdione-xegniastes-diakopes-ke-o-diskolos-chimonas/65315



    ΣΧΟΛΙΑ