• LIFE&STYLE

    Έγκυος για δεύτερη φορά η Ριάνα – Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Super Bowl

    • NewsRoom
    Η Ριάνα στο Super Bowl

    Η Ριάνα στο Super Bowl


    Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl LVII πραγματοποίησε η Ριάνα, η οποία μαγνήτισε όλα τα βλέμματα του πλανήτη πάνω της.

    Η 34χρονη σούπερ σταρ, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδάκι – καρπό του έρωτά της με τον ράπερ A$AP Rocky – τον περασμένο Μάιο, εμφανίστηκε στη σκηνή, στο ημίχρονο του Super Bowl – μετά από έξι ολόκληρα χρόνια – με μία κατακόκκινη φόρμα της, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει δεύτερο μωρό.

    Η Ριάνα εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς για ένα επικό σετ 13 λεπτών γεμάτο επιτυχίες. Αποκορύφωμα ήταν το τραγούδι «We Found Love» εν μέσω πυροτεχνημάτων.

    Δείτε την εμφάνιση της Ριάνα:

    Ριάνα

     

    Η «μυστηριώδης» απάντηση

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ριάνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη και ρωτήθηκε εάν θα επιφυλάσσει στο κοινό της κάποια έκπληξη στην εμφάνισή της στο Super Bowl.

    Τότε η τραγουδίστρια απάντησε πως ίσως να φέρει κάποιον μαζί της. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον… Δεν είμαι σίγουρη, θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

    Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί για να πραγματοποιήσει κάποιο ντουέτο-έκπληξη.

    Ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

    Διαβάστε επίσης:

    Style Critic με Τζίνα Αλιμόνου και Σία Κοσιώνη

    Ριάνα: Η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της Αμερικής – Στα 1,4 δισ. δολάρια η περιουσία της



    ΣΧΟΛΙΑ