• LIFE&STYLE

    «Ευτυχισμένη» δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

    Μαριά Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

    Μαριά Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


    Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μετά την αξιοθαύμαστη πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό Hello για τις επιτυχίες της τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στην προσωπική της.

    Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό ότι η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος, μάλιστα, βρέθηκε στο πλευρό της στο Παρίσι υποστηρίζοντας την προσπάθειά της στο κορυφαίο τουρνουά.

    Όπως παραδέχτηκε η ίδια στο περιοδικό, αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη στα προσωπικά της.

    «Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

    Και συμπλήρωσε λιτά πως είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο.

    Η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους περίπου πέντε με έξι μήνες είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε από φιλικές σχέσεις αφού η μητέρα της κορυφαίας τενίστριας, Αγγελική Κανελλοπούλου είχε κοινωνικές επαφές με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

    Τον τελευταίο μήνα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό, ενώ πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

    Μαριά Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
    Μαριά Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

    Διαβάστε επίσης:

    Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη – Δεν πέρασε στον τελικό του Roland Garros

    Ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Χτύπησε «κόκκινο» η τηλεθέαση στον τελικό του Roland Garros

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του πέντε λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros



    ΣΧΟΛΙΑ