• LIFE&STYLE

    Ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)


    Εκτός από μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του τένις, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην καλύτερη φάση όσον αφορά και στην προσωπική της ζωή, αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Στις κερκίδες του Court Suzanne-Lenglen στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το Roland Garros βρέθηκε μεταξύ του πλήθους και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος πανηγύρισε την επική πρόκριση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, η οποία πέρασε στις «8» του τουρνουά.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο γιος του πρωθυπουργού δεν βρέθηκε στο Παρίσι μόνο για να απολαύσει από κοντά τον αγώνα ως λάτρης του αθλήματος, αλλά και επειδή τους τελευταίους μήνες έχει ανθίσει ένα ειδύλλιο μεταξύ του ίδιου και της Μαρίας Σάκκαρη.

    Αν και η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική, αφού είχαν κοινές παρέες και την ίδια αγάπη για το τένις, στη συνέχεια οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος θέλησε να βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την ίδια.

    Στον χθεσινό αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να συντρίψει την Αμερικανίδα αντίπαλό της, Σοφία Κένιν, η οποία βρίσκεται στο #5 της κατάταξης στον κόσμο και υπήρξε η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, με 2-0 (6-1, 6-3 και συνεχίζει στην επόμενη φάση.

    Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο και πλέον βρίσκεται στην προετοιμασία για να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη και επική πρόκριση για τη Μαρία Σάκκαρη



    ΣΧΟΛΙΑ