• Media

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Χτύπησε «κόκκινο» η τηλεθέαση στον τελικό του Roland Garros

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Καθήλωσε τους Έλληνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την εκπληκτική εμφάνισή του στον τελικό του Roland Garros στο Παρίσι, κάνοντας το τένις mainstream στη χώρα μας.

    Παρά την ήττα του, ο μόλις 22 ετών Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να σταθεί άξιος αντίπαλος μπροστά σε θρύλους του τένις, όπως είναι ο 34χρονος Νόβακ Τζόκοβιτς, με το μέλλον του να προβλέπεται λαμπρό.

    Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τα δύο πρώτα σετ, ωστόσο, ο Τζόκοβιτς με την πολυετή εμπειρία, την ψυχραιμία και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που τον διακρίνει κατάφερε να επανέλθει και να νικήσει τα επόμενα 3 σετ. Βέβαια, με τις επιδόσεις του Στέφανου, δεν ήταν και η πιο εύκολη υπόθεση για τον Σέρβο, αφού ο αγώνας διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες!

    Αν και απέναντι από τον πολύωρο αγώνα έπαιζε η Αγγλία στο EURO 2020, οι τηλεθεατές παρέμειναν συντονισμένοι στην κρατική τηλεόραση παρακολουθώντας με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο τελικός του Roland Garros σημείωσε τηλεθέαση 41,6% στο δυναμικό κοινό και 40,9% στο γενικό σύνολο.

    Μάλιστα, τα ποσοστά άγγιξαν σε τέταρτο ακόμα και το 51,3%! Τις ώρες εκείνες, η ιδιωτική τηλεόραση βυθίστηκε σε μονοψήφια νούμερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του πέντε λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

    Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά

    Roland Garros: Νικητής ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-3 παρά την υπέρβαση του Στέφανου Τσιτσιπά



    ΣΧΟΛΙΑ