• LIFE&STYLE

    Δώρος Παναγίδης: Θεωρούσα χαζό τον κόσμο που έβλεπε ριάλιτι

    δωρος-παναγιδης

    Δώρος Παναγίδης


    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δώρος Παναγίδης μίλησε για το Power of Love, από το οποίο και έγινε γνωστός, αλλά και γενικά την άποψή του για τον κόσμο που παρακολουθεί τέτοιου είδους προγράμματα.

    «Ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση και είμαι εναντίον αυτού του είδους τα ριάλιτι. Στην αρχή ήμουν πολύ περίεργος γιατί το βλέπει τόσος κόσμος και γιατί ταυτίζεται. Και μπορώ να πω ότι θεωρούσα χαζό τον κόσμο που το έβλεπε.

    Αλλά μετά μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από αυτό το πράγμα. Να ταυτίζεται και να βλέπει προσωπικότητες και συναισθήματα που γεννιούνται. Ακόμα και την υποκρισία να δει και να κρίνει», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

    «Άκουσες τι είπες; Είπες ότι θεωρούσες χαζό τον κόσμο που το έβλεπε… Αυτό το βλέπω να γίνεται επικεφαλίδα σε δημοσίευμα», ήταν το σχόλιο της δημοσιογράφου, που πρόσθεσε, «Σου δίνω την ευκαιρία να το διορθώσεις».

    «Επειδή και εγώ το κατέκρινα, είχα προβληματισμούς τι βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι. Μετά όμως κατάλαβα τι μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αδελφές Ματσούκα ποζάρουν με μαγιό (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Έξαλλη η Άννα με πρώην παίκτες του ριάλιτι – Τι συνέβη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ