ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θέλει ο Ατζούν από τον Αλαφούζο, κάτι τρέχει με Ιβάν – Κοκλώνη, η Φαίη και η Μαρία στον Σκάι και γιατί η Μόσχα μπλόκαρε 4 ελληνικά ΜΜΕ
Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Άννα στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, καθώς όπως η ίδια υποστήριξε, πρώην παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ διαρρέουν άσχημα πράγματα που θίγουν το πρόσωπό της.
Συγκεκριμένα, υπάρχει η φήμη ότι η Άννα διατηρεί σχέση με άνθρωπο της παραγωγής και κοροϊδεύει τον Παναγιώτη. Η Μαρία Μπακοδήμου προσπάθησε να την ηρεμήσει λέγοντας ότι γράφονται και ακούγονται διάφορα, ωστόσο κάποια στιγμή όλα αυτά θα ξεχαστούν.
Από την άλλη, ο Παναγιώτης υποστήριξε την Άννα και δεν δίνει βάση σε όσα λέγονται.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Αθώος» εξακολουθεί να δηλώνει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για τις κατηγορίες βιασμού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πάνος του Power of Love στην παραλία με την Ελένη Χατζίδου (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί απέρριψε την πρόταση συνεργασίας του Λαζόπουλου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαρό: Δεν βλέπει «ορατό τέλος» στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μετά την επίσκεψη του στο Ισραήλ
- Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα
- Ιράν: Επιτέθηκε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ – Η στιγμή που θραύσμα βαλλιστικού πέφτει σε χώρο στάθμευσης (Βίντεο)
- ΣΕΦ: «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.