• LIFE&STYLE

    Δείτε μια φάλαινα να κάνει photobomb στη φωτογραφία ενός άντρα!

    φαλαινα


    Ίσως αυτή η φάλαινα να έκανε το συγκλονιστικότερο photobomb (όταν κάποιος ή κάτι “εισβάλλει” σε ένα φωτογραφικό καρέ απροειδοποίητα) που έχει καταγραφεί ποτέ. Ένας άντρας, που έκανε τις διακοπές του και τράβαγε φωτογραφίες κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram και τότε συνέβη: μια φάλαινα (ναι, καλά διαβάσατε) έκανε την εμφάνισή της στο φόντο!

    Ο τυχερός άντρας λέγεται Will Rosner και όπως δηλώνει ο ίδιος, ταξίδευε για 18 μήνες αλλά η στιγμή που αυτό το γιγάντιο θηλαστικό μήκους 15 μέτρων εμφανίστηκε να “πει ένα γεια” ήταν το αποκορύφωμα. Ο νεαρός 24χρονος Αυστραλός κολυμπούσε στα ανοιχτά της Tonga όταν “συνάντησε” ένα κοπάδι από περίπου 15 φάλαινες και είχε την τύχη να κολυμπάει τριγύρω τους για περίπου 6 ώρες.

    Ο Rosner έσπευσε να μοιραστεί τα μοναδικά ενσταντανέ στη σελίδα του στο Instagram και πραγματικά τα likes και τα σχόλια από όσους τον ακολουθούν έπεσαν βροχή, όπως ήταν αναμενόμενο:

    Ο ίδιος ο Rosner είπε ότι “Ποτέ δεν είχα φανταστεί πόσο περίεργη μπορεί να είναι μια φάλαινα. Η συγκεκριμένη κολύμπησε μαζί μας, είχε παιχνιδιάρικη διάθεση, έκανε μακροβούτια, ‘τραγουδούσε’, χόρευε και εκτόξευε νερό. Όλα αυτά κράτησαν κάπου 30 λεπτά”.

    Ο 24χρονος Αυστραλός προσέθεσε ότι “Με κοίταξε κατευθείαν μέσα στα μάτια προτού με ‘νιώσει’ με την ουρά της και με σηκώσει έξω από το νερό”.

    Μίλησε γι’ αυτό το πανέμορφο ζώο στα 3.151 άτομα που τον ακολουθούν σχολιάζοντας ότι “Είχα μια φανταστική 6ωρη περιπέτεια με αυτή τη μεγάλη κοπέλα και τους 15 (;) φίλους της”:

    “Προφανώς όλα της τα σημάδια προέρχονται καθώς αμυνόταν να προστατέψει τα παιδιά της από τις όρκες. Εγώ είχα περίπου το μισό από το μέγεθος των πτερυγίων της”, δήλωσε εντυπωσιασμένος ο Rosner.

    Επίσης, συνέχισε να κολυμπάει και με μια άλλη φάλαινα και το “παιχνιδιάρικο νεογέννητο παιδί” της – εννοείται πως απαθανάτισε το γεγονός.

    Ο Rosner ακόμα αποκάλυψε ότι ένα από τα – ομολογουμένως υπέροχα – ζώα “έπαιζε μαζί μας σαν ενθουσιασμένος σκύλος” και πρόσθεσε ότι “Τα πτερύγιά της έχουν μήκος περίπου 4 μέτρα!”.

    View this post on Instagram

    Dancing with #humpbacks in #tonga. #whale

    A post shared by ..Will Rosner (@will.rosner) on

    Οι συγκεκριμένες φάλαινες μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 15 μέτρα σε μήκος όταν ενηλικιωθούν και να ζυγίζουν ως και 36.000 κιλά!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/etimi-gia-spoudes-doulia-sto-londino-aftes-ine-10-top-quality-life-perioches-gia-neo-sas-spiti/72527

     



    ΣΧΟΛΙΑ