• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο-«βόμβα» για την Έλενα Ράπτη και τον Κίμωνα Μπάλλα

    Κίμων Μπάλλας και Έλενα Ράπτη


    Διαζύγιο μετά από σχεδόν δύο χρόνια έγγαμου βίου φέρεται πως παίρνουν η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας.

    Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί, ενώ η Έλενα Ράπτη αποφεύγει να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή σε συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς κάτι που ξεκίνησε τις φήμες περί ρήξη στη σχέση της με τον σύζυγό της και σωματοφύλακα, Κίμωνα.

    Οι φήμες «φούντωσαν», όμως, το τελευταίο διάστημα, καθώς οι φίλοι της προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της ενώ εκείνη απέφευγε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, να απαντά σε κλήσεις και μηνύματα παρά μόνο σε ότι είχε να κάνει με τη δουλειά της.

    Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, η Έλενα Ράπτη επιλέγει να επισκέπτεται μόνο την αδελφή της στη μπουτίκ που διαθέτει, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της το αφιερώνει στη δουλειά της.

    Μάλιστα, η εκστρατεία «Ένα στα πέντε» που έχει αναλάβει για να μπει ένα τέλος στην παιδική κακοποίηση είναι για εκείνη πρωταρχικός στόχος. H ίδια, άλλωστε, αγαπά πολύ όχι μόνο τη δουλειά της, αλλά και τα παιδιά και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από το έργο της.

    Ακόμη ένα στοιχείο που έρχεται να ενισχύσει τα σενάρια χωρισμού, σύμφωνα με το άρθρο, είναι το γεγονός πως στον λογαριασμό της στο Instagram υπάρχουν μόνο φωτογραφίες που αφορούν τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ ακόμα και σε εκείνες που είναι με την οικογένειά της, ο σύντροφός της δεν υπάρχει πουθενά.

    Σημειώνεται ότι στις 14 Φεβρουαρίου την ημέρα γιορτής των ερωτευμένων, η Έλενα Ράπτη δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πιασμένο χέρι-χέρι συνοδεύοντας τη με το εξής κείμενο:

    «Όταν το ζευγάρι έχει αγάπη μεταξύ του, τότε όλα ξεπερνιούνται ακόμα και εκείνα που δε διορθώνονται».

    Ωστόσο, κανείς πέρα από το ζευγάρι δε γνωρίζει τι γίνεται ανάμεσά τους και το μέλλον θα δείξει αν οι όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν θα ξεπεραστούν. Αξιοσημείωτο επίσης είναι, ότι η Έλενα Ράπτη ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει δώσει κάποιο δικαίωμα αφού αποφεύγει να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

    Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2019, ωστόσο, η Έλενα Ράπτη δημοσιοποίησε τα χαρμόσυνα νέα 3 μήνες αργότερα, με ανάρτηση που έκανε τότε στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως τότε «αθόρυβα» παντρεύτηκε, με τον ίδιο τρόπο κρατά χαμηλούς τόνους και μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει σε κανέναν για τον χωρισμό της και το διαζύγιο που φαίνεται να τον οριστικοποιεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Έλενα Ράπτη: Η εξομολόγηση για τον κρυφό γάμο με τον σωματοφύλακά της

    Έλενα Ράπτη-Κίμων Μπάλλας: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του γάμου τους

    Έλενα Ράπτη: Tα σπίτια, τα λεφτά και ο γάμος αλά… Bodyguard!



    ΣΧΟΛΙΑ