ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη επίσημη κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.
Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και ο έρωτάς τους πλέον δεν κρύβεται!
Το ζευγάρι παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, «Τεχνών Εκατό»., όπου πόζαρε στον φακό.
Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν με το περιοδικό Hello!, στο εξώφυλλο του οποίου ποζάρουν αγκαλιασμένοι.
Αν και οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να τους αποσπάσουν μία δήλωση, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης απέφυγαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις.
Δείτε το εξώφυλλο με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη:
View this post on Instagram
Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη.
Παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να φύγουν στο εξωτερικό για να έχουν περισσότερη ιδιωτικότητα, οι κάμερες τους ακολούθησαν παντού! Τόσο στην αναχώρησή τους από τα αεροδρόμια όσο και κατά την άφιξή τους σε αυτά.
Όλοι διψούσαν για μια φωτογραφία τους! Πλέον το ζευγάρι ζει ελεύθερα τον έρωτά του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνόκτητο το ένα από τα δύο δεξαμενόπλοια που χτυπήθηκαν στον Περσικό – Ένας νεκρός και 38 διασωθέντες
- Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν είναι «κοντά στην ήττα»
- Αποκλειστικό: Το μυστικό report της Goldman Sachs για Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank- Τι λέει στον Πιερρακάκη
- Μετά το Ελληνικό, τα Κεραμεία Αλλατίνη: Η οικογένεια Ανδρεάδη φέρνει τον πρώτο ουρανοξύστη κατοικιών στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.