• LIFE&STYLE

    Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε

    Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου


    Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που για 13 χρόνια ζούσαν έναν θυελλώδη και παθιασμένο έρωτα, ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους προκαλώντας έκπληξη και λύπη σε όλους.

    Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο frontman των Onirama είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media από όπου μοιράζονται δημόσια τη ζωή τους.

    Μέσα, λοιπόν, από το Instagram οι δυο τους αποφάσισαν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης να κάνουν την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

    «Κεραυνοβόλος έρωτας»

    Ήταν το καλοκαίρι του 2004 όταν η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε με την παρέα της σε μία συναυλία των Onirama στη Χαλκιδική, όπου γνώρισε τον Θοδωρή Μαραντίνη. Μετά το τέλος της συναυλίας κατέληξαν μαζί με τις παρέες τους στην παραλία.

    Αν και χάθηκαν για ένα μικρό διάστημα, όταν βρέθηκαν ξανά δεν μπόρεσαν να αρνηθούν την χημεία τους και την έλξη που ένιωθε ο ένας για τον άλλον.

    Στην αρχή επέλεξαν να κρατήσουν μυστικό τον έρωτά τους, ωστόσο οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

    Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

    Ο γάμος και τα παιδιά

    Τέσσερα χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2008 η Σίσσυ Χρηστίδου έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον Φίλιππο Ραφαήλ.

    Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αλλά ακόμη δεν είχε αποφασίσει να παντρευτεί μέχρι που έφτασε ο Αύγουστος του 2009, όταν οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

    Ο γάμος τους

    Το 2013, η Σίσσυ και ο Θοδωρής απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους, τον Άγγελο Μιχαήλ.

    Σίσσυ Χρηστίδου

    Ένα λυπηρό γεγονός συνέβη, όμως, το 2016 που στοίχισε στο ζευγάρι. Η Σίσσυ ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της τρίτης της εγκυμοσύνης, δυστυχώς, απέβαλε. Η όμορφη παρουσιάστρια περίμενε ένα κοριτσάκι.

    Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

    «Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης.

    Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας.

    Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Μαραντίνης με συγκίνηση.

    Η ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης

    Το YouTube στη ζωή τους

    Όπως όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Σίσσυς, έτσι και το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, η είσοδός της στον κόσμο του YouTube έγινε τον μήνα Αύγουστο του 2017.

    Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε ότι έγινε καναλάρχισσα ανοίγοντας το δικό της κανάλι στη δημοφιλή πλατφόρμα μοιράζοντας στιγμές από τη ζωή της.

    Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

    Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2018, η Σίσσυ και ο Θοδωρής αποφάσισαν να ανοίξουν ένα κοινό κανάλι στο Youtube -στα αγγλικά αυτή τη φορά- μέσα από το οποίο θα ανεβάζουν βίντεο από τα ταξίδια τους σε πόλεις της Ελλάδας αναδεικνύοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

    μαραντινης-χρηστιδου
    Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

    Το κοινό «αγκάλιασε» και αυτό το κανάλι με την ονομασία «Visit my Greece», στο οποίο το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ.

    Στην τελευταία τους τηλεοπτική συνέντευξη, οι δυο τους μίλησαν για την έντονη ερωτική τους σχέση:

    «Θεωρώ πως η σχέση μας –βλέποντας και άλλα ζευγάρια– είναι πολύ ιδιαίτερη και νομίζω ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει συμβατική. Έχει πολύ ένταση και προς τη μία άκρη και όταν είναι καλά η σχέση έχει πάλι πολύ ένταση και δύσκολα τη φτάνει οποιαδήποτε άλλη σχέση και όταν είναι στα κακά της, όμως, έχει τρομερή ένταση.

    Είναι φωτιά με φωτιά. Δύσκολα υπάρχει ένα μέσο στάδιο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την Σίσσυ Χρηστίδου να προσθέτει:

    «Όταν τον γνώρισα ήμουν 25 χρονών. Αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο και γενικά δεν έχω βαρεθεί ποτέ ούτε μία μέρα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, οι περιπέτειες, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατάει την ζωή μας έντονη.

    Υπάρχουν, όμως, στιγμές που θέλεις λίγο να ηρεμήσεις, αυτό δεν γίνεται και δεν συμβαίνει στη δική μας σχέση. Είναι παθιασμένη, καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια».

    Όλα, όμως, γκρεμίστηκαν, όταν την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση του χωρισμού τους.

    Το ζευγάρι συνήθιζε να μοιράζεται προσωπικές στιγμές μέσα από εικόνες και βίντεο τόσο στο YouTube όσο και στο Instagram με αποτέλεσμα να επιλέξει με αυτόν τον τρόπο να κάνει και την δυσάρεστη ανακοίνωση.

    Ταυτόχρονα, λοιπόν, δημοσίευσαν στα προφίλ τους την εξής ανακοίνωση:

    «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

    Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

    Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

    Αυτή τη φορά, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο -όποιο κι αν ήταν αυτό- στο γάμο τους και έδωσε το οριστικό τέλος. Οι δυο τους γιοι, όμως, είναι αυτό που θα τους ενώνει για πάντα.

    Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης
    Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου περί προδοσίας και ψέματος λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία της Σίσσυς που ανέβασε ο Μαραντίνης πριν τον χωρισμό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» στη showbiz: Χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης



    ΣΧΟΛΙΑ