• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή: Κοινή έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

    • NewsRoom
    Δέσποινα Βανδή: Πρώτη κοινή έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

    Δέσποινα Βανδή


    Σε δημόσια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας με τον Βασίλη Μπισμπίκη «τσάκωσε» τη Δέσποινα Βανδή, ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδάς On Time.

    Τον τελευταίο καιρό και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, φημολογείται ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι. Οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο, όταν οι δυο τους εθεάθησαν στην πολυσύχναστη Ερμού.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους με πολύ χαλαρή διάθεση και έδειχναν να χαίρεται ο ένας την παρέα του άλλου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή κάνουν παρέα σε σημείο που κάποιοι αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας έκαναν λόγο για κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

    Τα πράγματα στη θέση τους επιχείρησε να βάλει η διάσημη Instagrammer Soula Glamorous, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της ανέφερε πως η Δέσποινα Βανδή δεν τα έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά με κολλητό του φίλο, αφού ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

    Δείτε τη φωτογραφία:

    Πάντως, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίζει ότι η κριτής του J2US και ο πρωταγωνιστής της σειράς Κομάντα και Δράκοι, είναι πολύ καλοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει πως υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό.

    «Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής.

    Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

    Διαβάστε επίσης:

    Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Για χρόνια ζούσαν σαν συγκάτοικοι – Πώς ήρθε η ώρα του διαζυγίου

    Just the 2 of Us: Πρεμιέρα με εκπλήξεις στον ALPHA – Ποια είναι τα ζευγάρια (video)

    Ρούλα Κορομηλά: Με υψηλό πυρετό μετά την τρίτη δόση του εμβολίου



    ΣΧΟΛΙΑ