• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Ψάλτη: «Δεν με βοηθάει η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη» (video)

    • NewsRoom
    Στάθης Ψάλτης

    Ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγο του, Χριστίνα


    Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Χριστίνα Ψάλτη, η οποία μίλησε για τον χαμό του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη και την πρόβλεψη που είχε κάνει. Η χήρα του σπουδαίου ηθοποιού αποκάλυψε ότι εκείνος είχε προβλέψει ότι μετά το θάνατό του θα δημιουργούνταν προβλήματα με την οικογένειά του.

    «Ό,τι έγινε τώρα ο Στάθης το είχε προβλέψει. Δεν με βοηθάει η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, όχι βέβαια. Προϋπήρχε μια κατάσταση με την οικογένεια του Στάθη, δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Να τους προστατεύει ο Θεός και να τους έχει καλά. Αλήθεια, δεν έχω να πω κάτι άλλο», δήλωσε η ηθοποιός.

    Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι, «Στον χρόνο φαίνονται όλα. Όπως δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη που δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει γιατρός που δεν υπήρχε. Όλα αυτά φαίνονται στον χρόνο. Ένα χρόνο δεν μίλησα. Μου είχε πει ο Στάθης Ψάλτης να αφήσεις να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν νιώσεις έτοιμη και δυνατή τότε να βγεις και να πεις τις αλήθειες… Δεν ήθελα να συγκινηθώ και γιατί το έκανες αυτό τώρα».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Ρώτας εναντίον Χριστίνας Ψάλτη: «Το έπαιζε στο νοσοκομείο κυρία Ψάλτη» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Χριστίνα Ψάλτη πετάει τα μαύρα του πένθους και αποκαλύπτει αν είναι έγκυος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξέσπασε ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, κατά της Χριστίνας Ψάλτη – Τι είπε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ