array(0) {
}
        
    
Menu
0.07%
Τζίρος: 170.14 εκατ.

Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα σημείωσαν οι αγορές – Με απώλειες συνεχίζει η Novo Nordisk

Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: Όλη η αλήθεια για την παραίτησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Αφροδίτη Γραμμέλη/Τηλεκριτικός
Comments

Πλήθος σεναρίων πυροδότησε η απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη το πρωί της Δευτέρας (14/10) από το «Πρωινό»

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν άρρωστη για αυτό τον λόγο απουσίαζε από την εκπομπή, το ίδιο ανέφερε και η Αφροδίτη Γραμμέλη σε ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια.

1

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου, μετέφερε το ρεπορτάζ της σήμερα (15/10) στο Happy Day αναφέροντας ότι όσα θα πει δεν θα «αρέσουν στην Αφροδίτη».

«Της έστειλα χθες περαστικά γιατί ήταν λίγο άρρωστη. Σήμερα θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο της. Ωστόσο, το ρεπορτάζ είναι λίγο διαφορετικό. Το περιστατικό που συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν διάφοροι καβγάδες, για διάφορα θέματα. Υπήρχε και υπάρχει μια ένταση γιατί είναι μια εκπομπή που λίγο πολύ βασίζεται και σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό πολλές φορές δημιούργησε ένα αίσθημα που δεν άρεσε στην Αφροδίτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει όντως υποβάλλει την παραίτησή της από τον ΑΝΤ1. Δεν έχει γίνει δεκτή, προσπαθούν από το κανάλι να τη μεταπείσουν, να μη φύγει. Τουλάχιστον να μη φύγει τώρα που το κλίμα είναι βαρύ και μουδιασμένο στον ΑΝΤ1.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα ούτε για τον Λιάγκα ούτε για την εκπομπή. Υπάρχουν θέματα με τους διαφημιστές, με τους καλεσμένους… Ξέρω ότι όλο αυτό που έγινε στοίχισε και στην Αφροδίτη και στους υπόλοιπους συνεργάτες», είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε επίσης

Γιαννακοπούλου: Ο Ανδρουλάκης έλαβε ξεκάθαρη εντολή – Δεν έχω καμία έγνοια για θέσεις και αξιώματα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σία και ο θείος Κυριάκος, το «ριφιφί» Κυριακού σε Ιβάν, ο πόλεμος για τον ΠΑΟΚ, τα ρεκόρ του Mega και παρασκήνιο για τον Κανάκη
Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει δυναμικά στον Alpha
Όμιλος Φιλιππάκη: Εξαγόρασε τον «Δημοσιογραφικό Οργανισμό Ελευθερία»
Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει στον Alpha
Πώς ο Στάθης «πούλησε» το Open, το «ταγκό» Τατιάνας με Σία, συμμαχία Βαρδινογιάννη – Σόλακ – Μαρινάκη και τα πειράματα του Ζούλα
ΑΝΤ1: Ανανέωσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια – Έρχεται νέο project
Το στοίχημα της ΕΡΤ, ποιος αντικαθιστά τον Παπαδάκη, τα σχέδια του Ιβάν για Open, τα… μαγικά της Καραβάτου, γιατί φεύγουν από τον Λιάγκα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Έκτακτο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA
ΑΝΤ1: Ποιες νέες εκπομπές και σειρές έρχονται και ποιες συνεχίζουν ανανεωμένες
Η ανατροπή του ΑΝΤ1 και η νέα πρόταση εξαγοράς, ο ΣΚΑΪ σε φάση split, ο νέος ρόλος του Παπαδάκη και οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του και ποιοι ενδιαφέρονται για την ΕΦΣΥΝ