• LIFE&STYLE

    Ξέσπασε ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, κατά της Χριστίνας Ψάλτη – Τι είπε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης (video)

    Στάθης Ψάλτης

    Ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγο του, Χριστίνα


    Ξέσπασε ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, αφήνοντας ξανά αιχμές κατά της Χριστίνας Ψάλτη. Αιτία ήταν η εικόνα εγκατάλειψης του τάφου του Στάθη Ψάλτη.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννης Ρώτα στην κάμερα των Αποκαλυπτικών, θα έπρεπε η Χριστίνα Ψάλτη να φροντίσει τον τάφο του συζύγου της. Παράλληλα, ο κ. Ρώτας ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την χήρα του ηθοποιού να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και μάλιστα, να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. «Δεν με ενοχλεί τίποτα, ας πάει να κάνει ότι θέλει, απέδειξε πια είναι», απάντησε με νόημα ο ηθοποιός.

    Παρά τις προσπάθειες δημοσιογράφων να επικοινωνήσουν μαζί της, η ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

    Την ίδια ώρα, ο στενός φίλος της Χριστίνας, αλλά και του Στάθη Ψάλτη, Θεόδωρος Τρανούλης μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και ξεκαθάρισε πως η Χριστίνα δεν είναι έγκυος αν και αυτό θα ήταν ότι καλύτερο για εκείνην. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν η ηθοποιός έχει κάποιο δεσμό, ενώ διέψευσε τα λεγόμενα του Γιάννη Ρώτα, ο οποίος υποστηρίζει πως η Χριστίνα είχε άλλον άντρα όταν ακόμη ο Στάθης ζούσε.



    ΣΧΟΛΙΑ