ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας απρόσμενος χωρισμός φαίνεται να έχει ταράξει την ελληνική showbiz. Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι το οποίο μάλιστα δοκίμασε τις δυνατότητές του στην Αμερική.
Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο οι οποίοι φαίνεται που τους γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
Οι δυο τους φαίνεται να έχουν χωρίσει κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον, στο instagram αλλά και τα αραιά κοινά posts ειδικά στα instagram stories.
Άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλύτερα, κάνουν λόγο για μια πίεση, για ένταση, για έλλειμμα υπομονής που προφανώς πήγαζε από τα επαγγελματικά τους.
Ένας εκ των δύο μάλιστα φέρεται να πίεζε διαρκώς τον άλλο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι φήμες μάλλον επαληθεύονται και πλέον, άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος φέρονται να αναζητούν τρόπους προκειμένου να συνδράμουν σε μια επανασύνδεση.
Το εάν θα εξομαλυνθεί η κατάσταση θα το δείξει ο χρόνος…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η συνεργασία της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λαίδης Κίτυ Σπένσερ με τους D&G (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από παίκτρια του Master Chef: «H που…να, ο π…στης και ο άσχετος» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζέι Ντι Βανς: Ο Τραμπ αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του
- Danaos Corp. (Γιάννης Κούστας): Παρέλαβε το νεότευκτο M/V Santorini Express
- ΕΕ: Στο τραπέζι 3+1 επιλογές για τις νέες κυρώσεις κατά του ρωσικού LNG, μετά τις αντιρρήσεις της Ελλάδας
- Η ανακήρυξη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου σε Επίτιμο Δημότη Σπετσών ανέδειξε την εθνική πρωτοβουλία για τη στήριξη των γιατρών στα μικρά νησιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.